ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ. ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


agios-panteleiomon1
Τα έκαναν λίμπα. Κάτοικοι που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας και γύρω από τις οδούς Μιχαήλ Βόδα, Αχαρνών και δίπλα από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, μανιασμένοι και εξαγριωμένοι για την άδικη επίθεση στον Αργύρη, τον τελευταίο κομμωτή Έλληνα της περιοχής που προσπαθουν να τον εκδιώξουν για την νομή της παράνομης αγοράς, πέρασαν σαν λαίλαπα και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
agios-panteleiomon2jpg
Με την προκλητική αδιαφορία της αστυνομίας που είναι πασιφανές ότι κάνει τα στραβά μάτια ένθεν και κείθεν, με προσχεδιασμένο προσανατολισμό να μεταβάλλουν την περιοχή σε πεδίο αιματηρού ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα σε λαθρομετανάστες, συμμορίες λαθραίων από την μία πλευρά και Χρυσαυγιτών αλλά και αδικημένων κατοίκων της περιοχής από την άλλη, τα έχουν καταφέρει. Να τους βάλουν όλους να σκοτωθούν μεταξύ τους. Γιατί η πρόστυχη πολιτική της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη(και δεν είναι απαραίτητο να εννούμε τον κ.Δένδια)καθώς και η ανικανότητα του αρχηγείου της ΕΛΑΣ, λειτουργούν πυροδοτικά.
agios-panteleimon3
Ως αποτέλεσμα είναι να προκαλούνται ανυπολόγιστες καταστροφές σε περιουσίες Ελλήνων πολιτών, να αδικούνται νόμιμα εγκαταβιούντες οικονομικοί μετανάστες και να κινδυνεύει να χυθεί ποτάμι αίματος στην περιοχή με ξεκάθαρα τα μηνύματα νέου διχασμού: Από την μία οι εθνικιστές και οι πολίτες και από την άλλη αναρχοαριστεριστές και λαθρόβιοι.
agios-panteleimon4
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει καταγράψει απίστευτες σκηνές από το αποψινό μακελειο, τις οποίες και θα προβάλλει. Θα σας κοπεί η ανάσα με τα βίντεο. Μανία, αντεκδίκηση και βία. Και για όλα φταίνει αυτοί οι άχρηστοι που μας κυβερνούν και θα μαςβάλουν να σκοτωνόμαστε στα βρωμερά στενοσόκακα, δίπλα από τις φαβέλες των κακομοιρισμένων που τους εκμεταλλέυεται η ντόπια και αλλοδαπή μαφία. Τα γκρουπούσκουλα των επιτήδειων ΜΚΟ και οι γκάκστερς της περιοχής.
agios-panteleiomon5
Για να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου