Αυτη ειναι η Λυση και μονον Αυτη!!!!


Η ιστορία, κάποιες φορές, φέρνει τούμπες. Και τις φέρνει όχι για Νοσταλγούς – άλλα όπως τις ζητά ο Λαός.
Απλά: Ας βγουν οι υπερσούπερ… Δημοκράτες στις στάσεις των λεωφορείων, ας μπουν στα ταξί, στις Λαϊκές Αγορές, στις διάφορες Υπηρεσίες, ΠΑΝΤΟΥ όπου επιθυμούν και να είναι σίγουροι ότι θα ακούσουν την φράση:
Πού είσαι Παπαδόπουλε! 
ΝΑΙ… ΝΑΙ. Εκεί έφτασαν τον Ελληνικό Λαό με τις κλοπές, τις απάτες, τις λαμογιές, το Εγκλημα, τους ξένους, παντός χρώματος που κυριαρχούν στον Τόπο! –
 Ρε τα τάνκς, να τελειώνουμε… φώναζε προχθές, φίλος Καθηγητής Πανεπιστημίου, με αδελφό εκτελεσμένο το 1948 από την Δεξιά και που ο ίδιος έχει περάσει χρόνια και χρόνια εξορία… - Πάνο Εσύ; - Ναι ρε αδελφέ Θαναση . Δεν είναι Τόπος όπως τον κατάντησαν! Τον παραλέρωσαν. Παράκλεψαν. Χίλιες φορές τα τάνκς…
Τουλάχιστον ήξερες τι έχεις απέναντί σου! Ο Λαός βρίσκεται σε ένα τσουνάμι που απειλεί να τον πνίξει. Βλέπει, διαβάζει, αγανακτεί, βλαστημάει. Ο Λαός προκαλείται… Γνωρίζει καλά ότι ΔΩΔΕΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ κυβερνούν τον Τόπο! Γνωρίζει ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ τον καλούν να πληρώνει ΟΣΑ έκλεψαν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΣΑ άρπαξαν τα μεγάλα Ονόματα του Τόπου! Ο Λαός αγανακτεί και περισσότερο η Νεολαία και κατευθύνεται, σε μια τέτοια Εποχή, προς τον ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας κάποια Ελπίδα!

Ο Λαός που είναι μακρόθυμος, φιλότιμος, εργατικός και σου λέει: Ρε καλά τους κάνανε… Ρε καλά τους κάνουν, όταν διαβάζει κάποια πικρά κείμενα! Ο Λαός προκαλείται… Και αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να προβλέψει το ΑΥΡΙΟ! 

Υπάρχει Φτώχεια, Αγανάκτηση, Φόβος στο να βγεις από το σπίτι σου, τρόμος για να ανοίξεις κάποιος μήπως μπει στο μαγαζί σου... Και τότε γεννιέται και η άλλη φράση: - Ρε δεν πάνε στον διάβολο και η Δημοκρατία και τα καλά της…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δαγκωτο λενε πολλοι!!! 
 •  
Εδώ που φτάσαμε να μην ξέρουμε αν γυρίσουμε το βράδυ στο σπίτι μας.. - Ρε δεν πάει στον διάβολο τέτοια Δημοκρατία που τρώνε και κατασπαράζουν τον Τόπο και μετά καλούν τον Λαό να πληρώσει τις κλοπές τους. ΝΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

 Και όλα αυτά το 2012! Όλα αυτά που βγαίνουν από την μαγική Εικόνα που… απολαμβάνουμε καθημερινά και ακούμε: - Ελληνες είστε αναξιόπιστοι. Ειστε ψεύτες. Είστε λαμόγια.

Δεν μπορούμε να μιλάμε σημερα για αυξημένη εγκληματικότητα... Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη. 

Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν... Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει...

 Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση. Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

Και τωρα?Τι κανουμε ΤΩΡΑ με παιρνουν τηλεφωνα φιλοι-συναγωνισται απο την ΕΡΕΝ και την ΕΚΟΦ και με ρωτουν  επιμονα.!!!

Υποστηριζω λοιπον απεριφραστα οτι μονον ο Ελληνικος Στρατος και το ενδοξο Σωμα των Ελληνων Αξιωματικων μπορει να δωσει την Λυσην και να σταματησει την διαλυση της Πατριδας!! 
Αυτο το φιασκο με τον Θιασο του Προεδρικου Μεγαρου υπο τον ανεκδιηγητο Παπουλια πρεπει να σταματησει!!!

Στρατος και Λαος με ταυτοχρονη επανοδο του Βασιλεως και σχηματισμο  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ με προσωπικοτητες-εθελοντες απο επιτυχημενους και διαπρεπεις ΕΛΛΗΝΕΣ απο ολο τον ΚΟΣΜΟ πρεπει να να δωσουν την ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!   

Η επιστροφή της Ελλάδος στην Βασιλευόμενη Δημοκρατία είναι πλέον μονόδρομος. Εμπεδώνεται μεταξύ των απανταχού Ελλήνων ότι η λαθραία , αντισυνταγματική καθεστωτική λύση με την γνωστή προδοσία του Βασιλικού Θεσμού από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή υπήρξε η αρχή της μεγάλης κρίσης που βασανιζει το Έθνος μας. Ο Βασιλεύς σαν Θεματοφύλακας των Εθνικών Προσδοκιών θα προστάτευε ενδεχομένως την Χώρα από την παντελή χρεοκοπία. Μια χρεοκοπία που εκτός από οικονομική αγγίζει όλα τα επίπεδα της Δημοσίας Ελληνικής Ζωής!!!!

Χρειαζομαστε μιαν Εθνικην Κυβερνησιν που υπο της επιβλεψιν της ΑΜ του Βασιλεως  να κηρύξει την συναδέλφωσιν. Να μην  υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Να  υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. 
 Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν.
Αυτη ειναι η Λυση και μονον αυτη!!!
Αθανάσιος Δεσλης BS,MS PhD 
Γεωπονος,Οικονομολογος, τ.Διευθυντης ΕΑΣ Λαρισης, τ Αρχηγος της ΕΡΕΝ Β Ελλαδος
athansdeslis123@gmail.com  

2 σχόλια:

 1. O Παπαδοπουλος που προβαλετε εδω απεχει πολυ απο του να δικαιουται το τιτλο του Ελληνος.
  Απλα και μονο δεν λειτουργησε σαν Ελληνας στα χρονια της δημοσιας ζωης του.

  Οι βασιλειάδες που προβάλλεται και αυτοι μονο Ελληνες δεν ειναι. Γερμανοι που τους φυτεψαν στην Ελλαδα.

  Οι χρυσαυγιτες που προβαλλεται επισης εκτος απο την εωσφορικη τους ταυτοτητα, απεχουν και αυτοι που του να δικαιουνται τον χαρακτηρισμο του Ελληνος.

  Οι Ελληνες σεβωνται την γνωμη του αλλου.
  Οι Ελληνες σεβωνται το δικαιωμα εκφορας της αντιθετου γνωμης.
  Οι Ελληνες σεβωνται τον φιλοξενουμενο.
  Οι Ελληνες γνωριζουν οτι ο σεβασμος υποβαλεται, προσφερεται, κερδιζεται αλλα ποτε δεν επιβαλεται.

  Οι εωσφοριστες οι ενδεδυμενοι την στολην του ναζισμου, δεν μπορουν να πεισουν για το κατα ποσο ειναι Ελληνες.
  Δεν φθανει να μιλας Ελληνικα.
  Και ο εφιαλτης και ο νενεκος και οι βααλαδες στα Γρεβενα Ελληνικα μιλουσαν, αλλα δεν εχουν το δικαιωμα της αναγνωρισεως των ως Ελληνες.

  Εσεις εκει στην Εσπερια δεν εχετε καμια αλλη συμβουλη να σερβιρεται σε εμας εδω????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αθανασιος Δεσλης21 Μαΐου 2012 - 10:51 μ.μ.

   Αγαπητε Δημητρη Ρουμελιωτη.Ο υποφαινομενος Αθανασιος Δεσλης πιστευει εις τον Θεσμον της Βασιλευομενης Δημοκρατιας ουχι ως εξουσια αλλα ως Θεσμος δια την πολιτικην σταθεροτητα της Ελλαδος.Μετον Βασιλεα πηραμε την Θεσ/νικη, τα Γιαννενα, την Ηπειρον, την Μακεδονιαν, την Θρακην,την Κρητην,τα Επτανησα, τα Δωδεκανησα κλπ. Μετο Βασιλεα ο Ιωαννης Μεταξας ειπε το ΟΧΙ και δοξασθηκαμε παγκοσμιως με τον Βασιλεα νικησαμε τους συμμοριτες κομμουνιστας εις την περιοδον του συμμοριτοπολεμου 1944--1949 και με το Βασιλεα τας δυο Δεκαετιας 1950 και1960 εφτιαξαμε μια ισχυρη Ελλαδα με οικονομικην αναπτυξιν 8,5%, μηδεν ανεργια,και μονιμον μηδενικον ελλειμα του προηπολογισμου. Με ψευτοδημοκρατιες σαν αυτην οπου εχωμεν σημερον εις την Ελλαδα ειχαμε Εθνικην Συρρικνωσιν και πεντε Εθνικες χρεωκοπιες συν αυτην οπου εχωμεν σημερον εις την ελλαδα η οποια θα καταστρεψη το Ελληνικο Εθνος και την Εθνικη Κυριαρχια.Η Χρυση Αυγη ειναι δημιουργημα της Διαφθαρνενης Πολιτικης Εξουσιας και ουτε ειναι ψεμματα οτι ο Ελληνικος Λαος καθημερινως φωναζει#Πουσε ΡΕ Παπαδοπουλε#. Μονον οι καταστροφες οπου εκαναν οι Κομμουνισται κουκουλοφοροι του Συριζα καιαλλων κουμμουνιστικων αποχρωσεων με τα καψιματα των πολεων της Ελλαδος τας δολοφονιας αστυνομικων και μη τας καταστροφας των επιχειρησεων κλπ κατα την τελευταιαν 30ετιαν εστοιχισαν εις τον ελληνικον Λαον 350 Δισεκατομμυρια Ευρω οπως εχουν υπολογισθη Απο τα Οικονομικα Ιστιτουτα των Ευρωπαικων Χωρων. Και το χειροτερον την 6ην Μαιου οπου εγιναν οι Εκλογες εις την Ελλαδα ειχαν συμπλητωθη δυο χρονια απο την δολοφονιαν τριων ελληνων εργαζομενων εις την Μαρφην τρεπεζαν των Αθηνων. Συγκεκριμενως εκψαν μιαν εγκυον γυναικα και αλλους τρεις και μια αλλην γυναικα οι κομμουνισται κουκουλοφοροι του Συριζα και παρ'ολα αυτα ηρθεν το Συριζα πρωτον κομμα εις ψηφους εις την Αθηνα και Θεσ/νικη. Χωρις ν'μαι οπαδος της Χρυσης Αυγης και ουτε κανενος Ελληνικου κομματος,Η Χρησαυγητς δεν Σκοτωσαν κανενα ουτε εκαψαν ουτε κατεστεψα επιχειρησεις. Τωρα τα περι Φασισμου ειναι γελοιες συκοφαντιες διοτι εις την Ελλαδα δεν Υπαρχουν Φασιστες, ουτε κινδυνευει η Ελλαδα απο τους Φασιστες της Χρυσης Αυγης. Η Ελλαδα Κινδυνευειοπως απεδειχθη απο τους Κλεπτοκρατες Πολιτικους και κομμουνιστας ολων των Αποχρωσεων.Καταγομαι απο το Κιλελερ Λαρισης οπου το 15% εψηφισαν Χρυση Αυγη καιμαλιστα πολλοι Συγγενεις μου οπου οι πετεραδες των εκτελεσθησαν απο τους Γερμανους. Οιψευτοπατριωτες του ΕΑΜ εβαλαν Ναρκες πηραν τις δικες τους οικογενειες εφυγαν απο το χωριο και οι Γερμανοι εις Αντιποινα εκτελεσαν Αθωους ανθρωπους Αυτη ηταν η ψευτοαντιστασις των κουμμουνιστων κατα την Γερμανικην Κατοχην.Τελος θα πρεπει να γνωριζεις οτι το χωριο μου ειχεν κρυμενουςτην γερμανικην κατοχην 100 οικογενειες Εβραιους και τα αδελφια του πατερα μου και της μανας μου εκτελεσθηκαν απο του Γερμανους απο προδοσια κομμουνιστων και εαν πηγαινετε εις το Χωριο μου καιρωτησητε που μενουν οι Εβραιοι θα σας δειξουν το Σπιτι του Πατερα μου και παπου μου.Αθανασιος Δημ. Δεσλης.

   Διαγραφή