Ο Γιάννης Λαγός επίτιμος Πρόεδρος του APF [Και η Ρώσικη έκπληξη]


 

*Όλες οι φωτογραφιες ειναι παρμενες απο την ιστοσελιδα της ΕΛΑΣΥΝ

Όπως διαβαζουμε σε μια λιτη ανακοινωση της ΕΛΑΣΥΝ, ο Γιαννης Λαγος εκλεχτηκε επιτιμος Προεδρος του Ευρωπαϊκού συνασπισμου εθνικισιτκων κομματων APF [Συμμαχια για την Ειρηνη και την Ελευθερία]

Η ανακοινωση

Στην κλειστή σύσκεψη των εκπροσώπων των εθνικών κομμάτων που συμμετέχουν στο APF, υπό την Προεδρία του Ρομπέρτο Φιόρε (από όπου και η φωτογραφία), αποφασίστηκε ομόφωνα από τους συμμετέχοντες, η εκλογή ως Επιτίμου Προέδρου του APF, του Ανεξαρτήτου Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού.
Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική και συμβολική. Τιμητική αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι σήμερα την διατηρούσε ο Γάλλος Ζαν Μαρί Λεπέν και συμβολική με πολλαπλά πολιτικά μηνύματα έναντι όλων, δεδομένου ότι ο κ. Λαγός είναι ο μόνος έγκλειστος εν ενεργεία Ευρωβουλευτής, στον οποίο έχουν στερηθεί με τρόπο παράνομο, από την ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και τα αυτονόητα δικαιώματα στις ομιλίες και ψηφοφορίες, που επιτρέπονται σύμφωνα με απόφαση των οργάνων του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου.
Αλλά για ακόμα έναν λόγο. Επειδή με τον τρόπο αυτό, η ΕΛΑΣΥΝ, καταφέρνει να βρίσκεται στο κέντρο των ζυμώσεων της ευρωπαικής ηπείρου όσον αφορά τα πατριωτικά κινήματα και να συγκαθορίζει τις εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Σ.Σ. ΕΛΑΣΥΝ


Οι εκπροσωποι των εθνικιστικων κομματων στο Συνεδριο του APF.
Ακρη δεξια ο Γιαννης Ζωγραφος, Προεδρος της ΕΛΑΣΥΝ

Όπως με πληροφορησε ο κ. Γιαννης Ζωγραφος, η ολη διοργανωση του Συνεδριου του APF στη Σερβια ηταν αριστα οργανωμενη και ιδιαιτερα πολυπληθης.
Αξιζει να σας αποκαλυψω οτι, εξον απο την αρτιοτητα της οργανωσης, εντυπωσιακή ηταν και η διαφαινομενη οικονομικη ευχερεια!

Μιλαμε για εξαιρετικο ξενοδοχειο στο οποιο φιλοξενηθηκαν οι συνεδροι, πρωτης ταξης εστιατορια και προπαντος κρατικη/αστυνομικη προστασια και βοηθεια σε οτι χρειαζοντουσαν!

Ο κ. Ζωγραφος μου αποκαλυψε οτι στη Σερβια, οι εθνικιστες και πατριωτες, δεν θεωρουνται πολιτες Β΄ κατηγοριας, οπως στην Ισλαμογρεκια. Αντιθετως, απολαμβανουν ιδιαιτερο σεβασμό απο την κοινη γνωμη αλλα και απο τους μηχανισμους εξουσιας [δικαιοσυνη, σωματα ασφαλειας] ενω οι κρατικες υπηρεσιες θεωρουν τιμη τους να τους εξυπηρετουν!
Κατι που σε καθε λογικη χωρα του κοσμου, θα ηταν αυτονοητο - πλην των εκφυλισμενων, πολυφυλετικων κοινωνιων της θνησκουσας Δυτικης Ευρωπης...
  



Σημαντικοτατο επισης θεωρω το γεγονός ότι στο Συνεδριο του APF εγινε αποδεκτη η προταση του Γιαννη Λαγου, για ενιαιο ευρωψηφοδελτιο του συνασπισμου!
Στις ερχομενες ευρωεκλογες λοιπον, θα μπορουμε να ψηφισουμε σε κοινο ψηφοδελτιο, και εδω στην Ψωροκωσταινα, τους υποψηφίους του APF, σε ψηφοδελτιο με το σημα: ΕΛΑΣΥΝ-APF...

Και ας ερθουμε τωρα στο καλυτερο, που σας το φυλαγα για το τελος

Η Ρώσικη έκπληξη

Περαν αυτών λοιπον, σας εχω και μια αποκλειστική ειδησουλα - μουρλια...
Στο συνεδριο του APF συμμετειχαν για πρωτη φορα και Ρωσοι εθνικιστές!

Βεβαιως, οι Ρωσοι ουσιαστικά συμμετέχουν στο APF χωρις να είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγμα που σημαινει ότι δεν ενδιαφερονται για τα ευρωψηφοδελτια του συνασπισμου APF. Ενδιαφερονται ομως και πολυ, για τις προσπαθειες των λιγοστων εναπομειναντων Ευρωπαιων εθνικιστων, που παλευουν για τη σωτηρια του ευρωπαϊκου Πολιτισμου και της συλλογικης Ευρωπαϊκης ταυτότητας.

Στις δυο φωτο που σας κοτσαρω εδω απο κατου, βλεπετε τους 2 Ρωσους συνεδρους.
Μετα τις φωτογραφιες θα βρειτε μαλιστα και μια αποκλειστικη παρουσιαση των ανακοινωσεων της επισημης ιστοσελιδας των Ρωσων Βετερανων, στην οποια αναφερονται στο συνεδριο του APF.

A, και να μην ξεχασω να σας πω ότι, οι Ρωσοι γνοιαζονται ιδιαιτερως για τον Γιαννη Λαγο και τον αγωνα του ως πολιτικου κρατουμενου, μεσα απο τις φυλακες Δομοκου!
Σε συνομιλια μου με τον κ. Γιαννη Ζωγραφο, πρόεδρο της ΕΛΑΣΥΝ, που συμμετειχε στο συνεδριο, μαθαινω ότι το ενδιαφερον της Ρωσιας για τον Γιαννη Λαγο, φτανει σε πολυ "υψηλα" κλιμακια [κι οι νοουντες, ας νοησουν]

Χαρακτηριστικα, μου ανεφερε ότι οι Ρωσοι ηγετες υποστηριζουν Ευρωπαιους πολιτικους, όπως ο Ρομπερο Φιορε [Προεδρος του APF] που δεν ειναι κολλημενοι στον ευρωατλαντικο προσανατολισμό της Ελλαδος, αλλα εχουν την ευθυκρισια, να διακρινουν [και να αξιοποιησουν] τον ρολο νεων Δυναμεων, που προβαλουν στον γεωπολιτικο χαρτη - οπως ασφαλως η Ρωσια.

Κατι που μετα το AUKUS και την αλλαγη στρατηγικης των Αμερικανων, θα αρχισει να φαινεται ολο και πιο καθαρα στην εκφυλισμενη γηραια μας ηπειρο.

Αλα αυτες τις αναλυσεις θα τις κανουμε σε επομενα αρθρα και σε συναρτηση μαλιστα με τις Γερμανικες εκλογες...  


O Ιλντάρ Ρέζπωφ του Κόμματος των Ρώσων Βετεράνων


Ο Ρώσος στρατηγός ε.α. Γιούρι Μπαμπάνσκι απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο

Αποκλειστικη παρουσιαση των ανακοινωσεων των Ρωσων Βετερανων

Στις 25-27 Σεπτεμβρίου 2021, στη Δημοκρατία της Σερβίας, στην πόλη του Βελιγραδίου, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο των Πατριωτικών, Εθνικών Κομμάτων της Ευρώπης. 

Ο αρχηγός του Σερβικού Κόμματος Χεριών Μίσα Βάτσιτς και ο Αρχηγός του Σερβορωσικού Κινήματος Σλόμπονταν Ντιμιτρίεβιτς κάλεσαν τον Πρόεδρο του Πανρωσικού δημόσιου κινήματος Βετεράνους της Ρωσίας ldλνταρ Ρεζιάποφ και τον oρωα της Σοβιετικής Ένωσης, Αντιστράτηγο Γιούρι Μπαμπάνσκι στο Συνέδριο Πατριωτικά, Εθνικά Κόμματα της Ευρώπης. 

Σε αυτό το Συνέδριο θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Ρωσίας, της Δημοκρατίας της Σερβίας και της Δημοκρατίας Σέρπσκα, Γερμανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ρουμανίας, Πορτογαλίας, οι οποίοι υποστηρίζουν την πολιτική της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Προέδρου της Βλαντιμίρ Πούτιν. η παγκόσμια παγκόσμια πολιτική των χωρών του ΝΑΤΟ, που είναι το θέμα του Κογκρέσου., καθώς και η μεταναστευτική κρίση, η LGBT προπαγάνδα, οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και η έλλειψη αρχής σε σχέση με τη Σερβία και τις χώρες μας.

Γίνετε μέλος της ομάδας αμοιβαίας βοήθειας και υποστήριξης στο OOD "VETERANS OF RUSSIA", πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση στον καθορισμένο σύνδεσμο. Το κανάλι μας στο Telegram "Βετεράνοι της Ρωσίας on-line" https://t.me/veteranrossii_online

ΟΟΔ "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου