Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΤΟ «ΑΣΥΛΟ» ΚΑΙ Η ΦΟΒΙΑ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ



Το νοσηρό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα πανεπιστήμια, με την παρουσία του παρακρατικού Ρουβίκωνα στην Φιλοσοφική, το κλείσιμο της ΑΣΟΕΕ λόγω ναρκωτικών και άλλα τέτοια φαινόμενα, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά ο Κούλης Νουδούλης.
Έτσι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Νουδούλας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Κούλης εξήγγειλε «την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου με τη σημερινή του μορφή» και εγγυήθηκε… προσωπικά πως «στο δημόσιο πανεπιστήμιο δεν θα υπάρχει κανείς χώρος υπό κατάληψη» και ότι «οι συμμορίες που σήμερα λυμαίνονται τα πανεπιστήμια θα εξοβελιστούν από αυτά. Το άσυλο υπάρχει για να προστατεύει τις ιδέες και όχι εγκληματίες με ναρκωτικά και μολότοφ».
Τι ωραία που ακούγονται όλα αυτά, μακάρι να ήταν και αληθινά! Αλλά…
Η Νουδούλα δεν είναι… πρωτάρα. Έχει παρελθόν κι αυτό δεν ξεχνιέται με τίποτα! Το 1974, λοιπόν, ήταν η κυβέρνηση του εθνικού ολετήρα Καραμανλή που καθιέρωσε το «άσυλο» της αλητείας στα πανεπιστήμια, παραδίδοντάς τα στις κομμουνιστικές συμμορίες! Την ίδια πολιτική, του απόλυτου σεβασμού του «ασύλου» της αναρχίας και πάσης φύσεως ανομίας, συνέχισε και ο πατέρας του Κούλη, και ο Καραμανλής ο νεώτερος, αλλά και ο «σκληρός» (ήταν σκληρός και τον έλεγαν… Βιτάμ!) Σαμαράς. Επί των ημερών του οποίου ίσχυε ο «νόμος Διαμαντοπούλου», που είχε καταργήσει τυπικά το «άσυλο», αλλά ούτε μία φορά δεν εφαρμόστηκε στην πράξη, λόγω της μόνιμης φοβίας της ψοφοδεξιάς να τα βάλει με τις συμμορίες του αριστερισμού.
Μάλιστα, κατά περιόδους η Αστυνομία επιχειρούσε να ελέγξει τους αλλοδαπούς μικροπωλητές που είχαν στήσει την πραμάτεια τους έξω από την ΑΣΟΕΕ και μόλις πλησίαζαν οι αστυνομικοί οι λαθρέμποροι- λαθρομετανάστες έμπαιναν στο «άσυλο», ακολουθούσε πετροπόλεμος και η Αστυνομία έφευγε άπραγη, μην τολμώντας να περάσει την πύλη του «ασύλου».
Προφανώς, κάπως έτσι θα «καταργήσει» το «άσυλο» και ο Κούλης: στα χαρτιά, οπότε καλό να μην κοροϊδεύει την κοινωνία, γιατί αυτά που λέει τώρα εκ του ασφαλούς, κάποια στιγμή θα τα βρει μπροστά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου