Λέσβος: Η 98 ΑΔΤΕ ασχολείται με τη σίτιση των «ροών»


Λέσβος: Η 98 ΑΔΤΕ ασχολείται με τη σίτιση των «ροών»
Σε… «κόκκινο» συναγερμό βρίσκεται η Λέσβος από την αύξηση των… ροών (sic) δηλαδή των παράνομων εισόδων με κάθε είδους σκάφη στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα και της συνοδείας τους, στη συνέχεια, στα ελληνικά παράλια από σκάφη του ΛΣ και της FRONTEX.
Οι «ροές» βέβαια αυξάνονται από μόνες τους και ένα υποτιθέμενο εθνικό σύστημα ασφάλειας απλά παρακολουθεί ως θεατής την αύξηση.
Αλλά οι "ροές" όμως θέλουν και σίτιση.
Έτσι και σύμφωνα με έγγραφο της 98ης Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Άρχιπελάγους', που παρουσίασε το  “protothema.gr”, ο  διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές με έγγραφο της 26ης Απριλίου 2018, ενέκρινε τροποποίηση της σύμβασης  για το μέγιστο αριθμό σιτιζόμενων μεταναστών «λόγω αύξησης των μεταναστευτικών ροών».
Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση: «Εγκρίνουμε την τροποποίηση της (στ)σχετικής σύμβασης, όσον αφορά το μέγιστο αριθμό σιτιζόμενων και τον χρόνο ισχύος της, στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής(ΚΕ.Π.Υ)/Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης(Κ.Υ.Τ) Προσφύγων και Μεταναστών, Στρατόπεδο 'ΠΑΡΑΔΕΛΛΗ' Νήσου Λέσβου, από 7.000 σε 7.500 άτομα, καθώς και τον χρόνο ισχύος από 12 σε 11 ημέρες(ήτοι έως και 02 Μαϊου 2018), εντός της διατιθέμενης, με το (γ)σχετικό, πίστωσης, λόγω αύξησης των μεταναστευτικών ροών”.
Το συγκεκριμένο έγγραφο κοινοποιείται τόσο στη Διεύθυνση Υποστήριξης και Διοικητικής Μέριμνας του Γενικού Επιτελείου Στρατού όσο και στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων(ΑΣΔΕΝ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου