ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το παρελθόν του Πολάκη

Ήταν Απρίλιος του 1989, όταν η Αλβανία στέναζε από την "κομμουνιστική δικτατορία του λαού" και....

οι Βορειοηπειρώτες και Αλβανοί έψαχναν τρόπο να διαφύγουν από τον "κομμουνιστικό παράδεισο".

Ο Μητροπολίτης Κονίτσης Σεβαστιανός, φτάνει στην Αθήνα, όπου πρόκειται να εκφωνήσει λόγο στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής και να περιγράψει τα όσα ζουν στον "παράδεισο" οι Βορειοηπειρώτες.

Το ενδεχόμενο της αποκάλυψης ότι στον "κομμουνιστικό παράδεισο" τα πράγματα δεν είναι τόσο ευχάριστα, όσο τα περιέγραφε η "φωνή των Τιράνων", σημαίνει συναγερμό στις τάξεις των κομμουνιστών.


Μια ομάδα σαμποτέρ της ΚΝΕ, κόβει στην αρχή το ρεύμα στο Αμφιθέατρο για να ματαιώσει την ομιλία, αλλά η "Χριστιανική Φοιτητική Δράση" βάζει σε λειτουργία γεννήτρια, για να γίνει η ομιλία.


Τότε, μια ομάδα τραμπούκων, με αρχηγό της τον Κνίτη Παύλο Πολάκη, φοιτητή ιατρικής , που αποχώρησε από το ΚΚΕ τρείς μήνες μετά, όταν στις 18/6/1989 το ΚΚΕ μπήκε στην κυβέρνηση Τζαννετάκη, ορμάει στο Αμφιθέατρο και εκδίδει τελεσίγραφο: "ή θα φύγετε ή θα σας πετάξουμε με τις κλωτσιές".


Παράλληλα, οι κομμουνιστές φωνάζουν συνθήματα, όπως "θάνατος στους εθνικιστές" (μόνο στους Έλληνες όμως, όχι στους Αλβανούς), "Σεβαστιανέ φασίστα" και το ...άκρως εθνικιστικό "τα Αλβανικά σύνορα να φτάσουν στη Λαμία" !!!





Αλλά δεν αρκέστηκαν στα λόγια. Έστειλαν ετοιμοθάνατο, στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα στο κρανίο τον φοιτητή Παναγιώτη Αντωνίου και άλλους 19 ελαφρύτερα τραυματισμένους.



Τελικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πολάκη και της παρέας του, η αλήθεια δεν έμεινε κρυμμένη, ο "κομμουνιστικός παράδεισος του Χότζα" αποδείχθηκε Κόλαση και 2 εκατομμύρια Αλβανοί, δραπέτευσαν από τον "παράδεισο" για την "εθνικιστική" Ελλάδα, στην οποία ζουν πλουσιοπάροχα -πάντα μισθοδοτούμενοι από το δημόσιο- και διαπρέπουν οι φασίστες τραμπούκοι σαν τον Πολάκη. 

Παρά τη λατρεία τους προς τον παράδεισο της Αλβανίας, κανείς από τους τραμπούκους δεν επέλεξε να μεταναστεύσει στη χώρα των ονείρων του. Αντίθετα, ζουν εδώ και σαν βδέλλες ρουφάνε το αίμα του Έλληνα φορολογούμενου, που δουλεύει και παράγει, για να περνούν ζωή και κότα τέτοια νούμερα.






(εικόνες: εφημερίδα ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ,  από το αρχείο του Εθνικού Συλλόγου Βόρεια Ήπειρος 1914)
Σημ. : Στην εφημερίδα αναγράφεται εσφαλμένα ως Τ.Πολάκης, ο Π.Πολάκης. Πρόκειται σίγουρα για τον σημερινό Υπουργό.

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (ΧΑΡΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!)





Στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του νοσοκομείου Παίδων της Αθήνας "Αγία Σοφία" τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων τις προηγούμενες ημέρες από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας (η σχετική αρμοδιότητα επί των Νοσοκομείων ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Π. Πολάκη)  η Άννα Ζωηρού, ένα πρόσωπο - έκπληξη:


Στο βιογραφικό της, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο, αναφέρεται: 
"Είναι αριστούχος του τμήματος Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Βρυξελλών και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια Τμήματος Ανάπτυξης Έργων και Χρηματοδοτήσεων για ιδιωτικές επιχειρήσεις, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), ειδική επιστημονική σύμβουλος για Θέματα Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και Διευθύντρια Marketing Ιρλανδίας και Ηνωμένου Βασιλείου του ΕΟΤ".

Τι ΔΕΝ αναφέρεται στο βιογραφικό αυτό;
Η 'Αννα Ζωηρού είχε υποδειχθεί και διοριστεί στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, την περίοδο που το ΛΑΟΣ μετείχε ως κυβερνητικός εταίρος στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Και είχε προκαλέσει σάλο όταν αρνήθηκε επί μήνες να εγκαταλείψει τη θέση της στο ΔΣ του Ταμείου μετά τις εκλογές του 2012 όταν στο κυβερνητικό σχήμα μπήκε η ΔΗΜΑΡ και είχε αλλάξει η  ποσόστωση.
Οταν τελικά η κ. Ζωηρού αποφάσισε να παραιτηθεί στις 26 Μαρτίου του 2013 κατήγγειλε σε επιστολή της προς τον κ. Σαμαρά - με κοινοποίηση και στον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους αρχηγούς- τον τότε πρόεδρο του Ταμείου Τ. Αθανασόπουλο και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα!  Η κ. Ζωηρού είχε προκαλέσει και με την επιλογή της όταν μετείχε σε αντιπροσωπεία του ΤΑΙΠΕΔ στις Κάννες να μείνει στο πολυτελές ξενοδοχείο «Ritz Carlton».
Πριν από το ΤΑΙΠΕΔ, η κ. Ζωηρού διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας επί Δημήτρη Αβραμόπουλου έως το 2009. 

Επίσης μετά τις εκλογές του 2015, η τότε πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την διόρισε ειδική σύμβουλό της...

Την είχαν καταγγείλει οι ΑΝ.ΕΛ! 
Την κ. Ζωηρού είχε βάλει στο στόχαστρο το 2013 και η τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ και νυν υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε σχέση με την εγκυρότητα του βιογραφικού της.
Η κ.  Χρυσοβελώνη έθετε ερωτήματα για το διδακτορικό της κ.  Ζωηρού στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (VUB), τη θητεία της σε διευθυντικές θέσεις πχ του ΕΟΤ στο Λονδίνο τα οποία περιλαμβάνονταν στον φάκελο των προσόντων της για την θέση που κατέλαβε στο ΤΑΙΠΕΔ. Πάντως στο σχετικό ΦΕΚ όπου και δημοσιεύεται η πρόσληψη της η κυρία Ζωηρού εμφανίζεται ως πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού πτυχίου του Πανεπιστημίου VRIJE των Βρυξελλών.







Ο ...δηθεν αριστερος επαναστατης ...ΠΟΛΑΚΗΣ βριζει οσους υποβαθμισαν την επισκεψη ΟΜΠΑΜΑ....Δημοκρατης ο κυριος ....ηπιε πολλα ληγμενα χαπια τωρα που ειναι στο ΥΓΕΙΑΣ..




Τρελό βρισίδι κατά δημοσιογράφων, εκδοτών και πολιτικών έριξε σήμερα στα social media ο αναπληρωτής υπουργός Yγείας Παύλος Πολάκης σχολιάζει στο Facebook την επίσκεψη ..
Ομπάμα. Ο Π. Πολάκης απευθύνεται σε όσους κατά την άποψή του δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στις δηλώσεις Ομπάμα για το ελληνικό χρέος και τους καλεί να «κρεμαστούν από τις γραβάτες τους» ενοοώντας τα ΜΜΕ τα οποία προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την επίσκεψη!


«Λαμόγια, κομπλεξικοί, δηθενάδες του μικροαστικού ψευτοευπρεπεισμού, πολιτικά φερέφωνα της διαπλοκής, πληρωμένα μικρόφωνα και κονδυλοφόροι: Καταπιείτε τη γλώσσα σας, πνιγείτε στη χολή σας, κρεμαστείτε απ’ τις γραβάτες σας…… Τη σημασία αυτού που έγινε σημερα για το χρέος δεν την κρύβετε ότι αηδία και να πείτε».
=============================================

Ο ΑΤΕΓΚΤΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ! Τους ξήλωσε όλους πλην της συζύγου του Φλαμπουράρη...



Τα ονόματα των μελών του νέου Δ.Σ του ΚΕ.ΕΛ.ΠΝΟ ανακοίνωσε χθες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας την ώρα που ο μέχρι τώρα πρόεδρος Θανάσης Γιαννόπουλοςκαταφεύγει στη Δικαιοσύνη χαρακτηρίζοντας ως παράνομη την παύση του από τον αναπληρωτή υπουργό Π. Πολάκη.
Νέος πρόεδρος τοποθετείται ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, Χειρουργός, Αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρωτή του τον Αλκιβιάδη Βατόπουλο, κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας υγείας (ΕΣΔΥ). Στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετήθηκε Αλέξιος Μπένος, Καθηγητής Υγιεινής με αναπληρωτή του τον Αντώνιο Κούτη, διδάκτορα κοινωνικής ιατρικής.
Τακτικά μέλη είναι πλέον οι: Μαρία Καντζανού, ιατρός βιοπαθολόγος, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο Παπαρίζο, ιατρό δερματολόγο- αφροδισιολόγο. Ευσταθία Πανοτοπούλου, μοριακή ιολόγος, με αναπληρωτή της τον Αγάπιο Τερζίδη, παιδίατρο.Ουρανία Δαφνή, Καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας, με αναπληρώτρια της τη Δήμητρα Καββαθά Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο. Άγγελος Δοκόπουλος, δικηγόρος με αναπληρώτρια την Αθηνά Φαραζή, δικηγόρο. Μαρία Μιχάκου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων Νομικών Προσώπων με αναπληρώτρια της τη Θεοδώρα Σταύρου. Δημήτριος Κουντουράς, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, με αναπληρωτή του τον Δημήτριο Καραΐσκο. Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Κουτσόπουλο.
Βλέπουμε δηλαδή ότι από το προηγούμενο ΔΣ έχουν αντικατασταθεί και τα μέλη που υποδεικνύει το υπουργείο Υγείας, με εξαίρεση ένα όνομα, την Ευσταθία Πανοτοπούλου η οποία είναι σύζυγος του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη!
Την ίδια ώρα ο κ. Πολάκης, ως άτεγκτος, καρατόμησε από το ΔΣ και το στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Υγείας Π. Κουρουμπλή, Χαράλαμπο Κουνέλη, κάτι που δείχνει πόσο άσχημες είναι οι μεταξύ τους σχέσεις...

ΠΟΛΑΚΗΣ: Η «Μενεγάκη» της Αριστεράς

Η «Μενεγάκη» της Αριστεράς
Διαβάσαμε κάπου μια έξυπνη ατάκα. Ότι ο Παύλος Πολάκης, αυτός το... εξωτικό φρούτο από την Κρήτη που κάνει ότι είναι υπουργός είναι στην ουσία η «Άντζελα Δημητρίου» της Αριστεράς. Δηλαδή ένας χαριτωμένος λαϊκός άνθρωπος, της διπλανής πόρτας που μιλά όπως σκέφτεται, που δεν είναι «στημένος» στο λεγόμενο πολιτικώς ορθόν της χώρας....

Λέει ΧΙΒ τον ιό του AIDS αλλά έτσι γίνεται συμπαθής ή νομίζει ότι γίνεται. Λέει κόπι πάστε το copy paste και ξέρει ότι αυτό θα παίξει παντού, θα τον τσακίσουν στα σχόλια, όμως, αυτός θα έχει κερδίσει τη δημοσιότητα που επιθυμεί.
Δηλαδή ενός λαϊκού παιδιού που έγινε γιατρός, έγινε δήμαρχος, είχε διπλά βιβλία για το καλό του τόπου και τελικά έγινε βουλευτής γιατί ως... λαϊκός ήρωας έπρεπε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα και μέσω της Βουλής.
Σα να φωνάζει στον ελληνικό λαό «είμαι ένας από εσάς, πολεμώ τη διαπλοκή, μάχομαι με τα βοθροκάναλα κι αν κάνω και κανένα λάθος είναι γιατί δεν είμαι... στημένος πολιτικός. Αυτά τα χαριτωμένα λάθη που παίζουν παντού, προκαλούν συζητήσεις και κάνουν διάσημο τον μαυροπουκαμισά. Θα λέγαμε ότι είναι... η «Μενεγάκη» της πολιτικής και της Αριστεράς. Όπως και η γνωστή τηλεπερσόνα έκανε καριέρα και έβγαλε εκατομμύρια πουλώντας αυτήν την επιτηδευμένη «αφέλειά» της.
Κάνει λάθη, αγνοεί (ή μήπως όχι) βασικές γνώσεις, κάνει γκάφες και ξεκαρδίζεται στα γέλια, αυτή η κοπέλα της διπλανής πόρτας, ασχέτως αν φορά ρούχα και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ. Στην Ελλάδα της τηλεοπτικής δημοκρατίας κυριάρχησαν πρόσωπα όπως η Άντζελα Δημητρίου και η Μενεγάκη. Στην πολιτική του facebook και του twitter, ο Πολάκης κάνει ακριβώς το ίδιο. Λάθη που συγχωρούνται γιατί «είναι ένας από εμάς».
Αμ δεν είναι έτσι. Στημένος είναι και αυτός, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτόν τον κρατάνε. Είναι η φωνή του λαϊκού παιδιού, σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο και τον Καζαντζίδη που τα βάζει με όλους γιατί αυτός βγήκε από τον κόσμο, δεν είναι κάποιας οικογένειας. Μήπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς αυτό δεν πούλησε κι έγινε κυβέρνηση;
Μήπως και ο Τσίπρας αυτό δεν πουλάει, το παιδί της διπλανής πόρτας; Που θα έμοιαζε ο Πολάκης;

ΠΟΛΑΚΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο εδώ βλέπετε με το όπλο να σημαδεύει...

κανονικά και δεν...τρέχει τίποτε! Με όσα όμως ψέματα έλεγε κι εξαπάτησε τον κόσμο, πάλι δεν τρέχει τίποτε! 
Δείτε τι έλεγε ο παραμυθατζής και δεν είναι μόνο ότι είναι καταγέλαστος, αλλά ότι κάποιους έπεισε με τα ψεύδη του! 
Το βίντεο στο παρακάτω link:
https://www.facebook.com/omadaalithias/videos/vb.415071471915620/824605594295537/?type=2&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου