Πού κατάντησε η ελληνική πολιτική: "Σφάζονται" Βενιζέλος-Σαμαράς για την ... Γκερέκου!

Επιστολή σε έντονο ύφος διαμαρτυρίας θα στείλει εντός της ημέρας στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος για την υπόθεση της μετακόμισης της Άντζελας Γκερέκου στη ΝΔ.
Στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει οργή και για τον κ. Σαμαρά και για την κυρία Γκερέκου. Ο κ. Βενιζέλος θα χαρακτηρίζει την κίνηση «ανεπίτρεπτη για τα πολιτικά ήθη» και ότι παραβιάζει κάθε έννοια και κώδικα πολιτικής συμπεριφοράς, ειδικά όταν πρόκειται για δύο κόμματα που συνεργάζονται στην κυβέρνηση.
Από το επιτελείο του κ. Βενιζέλου μιλούν για «πρακτικές μαυρογιαλούρου, της δεκαετίας του 50 και του 60». Τονίζουν ότι όλα αυτά θυμίζουν την παλαιοδεξιά των χειρότερων εποχών.
Συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνουν ότι η κυρία Γκερέκου είναι υπουργός με πρόταση του Κινήματος και θα όφειλε τουλάχιστον, έστω και τώρα, να παραιτηθεί.  
Κατά την εκτίμηση της Χαριλάου Τρικούπη η υπόθεση Γκερέκου φανερώνει ότι η στρατηγική του κ. Σαμαρά είναι να εξοντώσει το ΠΑΣΟΚ, ελπίζοντας να κερδίσει εκλογικά από την εξόντωση αυτή.
Πιστεύουν όμως και κάτι άλλο, μετά την υπόθεση Γκερέκου: Ότι πίσω από την ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου κρύβεται η ΝΔ! Σημειώνουν ότι η κυρία Γκερέκου ήταν πάντα της επιρροής του πρώην πρωθυπουργού και ότι οι φήμες την έφεραν μέχρι την περασμένη Δευτέρα να εντάσσεται στο ΚΙΔΗΣΟ.
Με αφορμή αυτό το θέμα επισημαίνουν ότι το κόμμα Παπανδρέου τυγχάνει ιδιαίτερης προβολής από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, προφανώς με σκοπό να αποδομήσει το ΠΑΣΟΚ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου