Βομβάρδισαν το σχολείο του ΟΗΕ όπου είχαν βρεί καταφύγιο δεκάδες άνθρωποι!


gazasΠολλοί Παλαιστίνιοι που είχαν καταφύγει σε σχολείο του ΟΗΕ στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν το απόγευμα, όταν η περιοχή βομβαρδίστηκε από τον ισραηλινό στρατό.
Το τηλεοπτικό κανάλι Al-Aqsa TV της Χαμάς μετέδωσε ότι από τον βομβαρδισμό του σχολείου της UNRWA (της υπηρεσίας του ΟΗΕ για την αρωγή των Παλαιστινίων προσφύγων) στη Μπέιτ Χανούν σκοτώθηκαν τουλάχιστον 10 άνθρωποι, ενώ πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν.
«Μια νέα σφαγή διαπράχθηκε όταν ισραηλινά άρματα έπληξαν σχολείο της UNRWA στη Μπέιτ Χανούν, όπου έχουν βρει καταφύγιο δεκάδες Παλαιστίνιοι», ανέφερε το κανάλι της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται την καταμέτρηση των θυμάτων που έκανε φωτορεπόρτερ του, οι νεκροί από τον βομβαρδισμό αυτό είναι τουλάχιστον εννέα, μεταξύ των οποίων και βρέφος ενός έτους.
Όλα τα θύματα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Τζαμπαλίγια.
Ο Κρις Γκάνες, εκπρόσωπος του ΟΗΕ, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει «αριθμός νεκρών και τραυματιών» από την οβίδα που έπεσε στις 14:50 «πάνω ή κοντά» στο σχολείο, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου