ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ…»

"ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΟΧΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"
«ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΚΛΑΠΑ ¨Η ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»
«Η αιτία της πρόσφατης έκρηξης στο κέντρο της Αθήνας είναι ότι ασχολούνται αποκλειστικά με τη Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες αστυνομικοί παρακολουθούν τα στελέχη και τους βουλευτές μας. Γι’ αυτό αλωνίζουν οι Μαζιώτης, Ξηρός, Σακκάς»
Ζούμε σε ένα σκληρό τυραννικό καθεστώς.
·        «Αν η ΝΔ πάρει 12% στις εκλογές θα πρέπει να το θεωρεί επιτυχία. Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και θα τιμωρηθεί πολύ σκληρά με την ψήφο του»
·        Η Χρυσή Αυγή θα πάρει 15%-20%
·        «Κάποια στιγμή θα κυβερνήσουμε. To πιστεύω»
·        «Για όλες αυτές τις παράνομες διώξεις σε βάρος της ΧΑ η Ελλάδα θα πληρώσει πολλά λεφτά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια»!
·        «Έχουμε στα χέρια μας όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά μας»
·        «Με …κατεβασμένα παντελόνια θα εμφανιστεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στους τροϊκανούς. Θεωρείται βέβαιη η συνεργασία του με τη ΝΔ»
Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Με επιθετικό-καταγγελτικό λόγο εμφανίζεται ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, στη συνέντευξή του στην «Ε.Ω. της Κυριακής». Επιστρέφει τη ρετσινιά του «Νεοναζιστή» που έχουν κολλήσει στη Χρυσή Αυγή, επισημαίνοντας ότι «Ο Σαμαράς και όλοι αυτοί είναι νεοναζί που έχουν σκύψει το κεφάλι στους νέους εισβολείς», χωρίς να εκφέρουν ούτε μια αντίρρηση στη Μέρκελ και στους τοκογλύφους. «Εμείς κάψαμε τις σημαίες της Γερμανίας και είπαμε στη Μέρκελ ράους», τονίζει ο Ηλίας Παναγιώταρος σε μια συνέντευξη-χείμαρρο όπου μιλάει για όλους και για όλα.
 
Κατεβαίνεις για Περιφερειάρχης Αττικής. Πού στοχεύεις; Στην επικράτηση ή σε ένα… καλό πλασάρισμα;
Παναγιώταρος: Όταν αγωνίζεσαι για κάτι πας για την πρωτιά. Όποιος δεν αγωνίζεται για την πρωτιά, καλύτερα να κάτσει σπίτι του. Ακόμη κι όταν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν στο «0,00%» πηγαίναμε για την πρωτιά.  Και από τότε λέγαμε: «εμείς κάποια στιγμή θα κυβερνήσουμε». Το ‘λεγα και το πίστευα.
Ακόμα το πιστεύεις;
Παναγιώταρος: Το πιστεύω. Αν και έχω σιχαθεί το δυο χρόνια που είμαστε στο κοινοβούλιο και βλέπω πώς δουλεύει το σύστημα… Μιλάμε για μεγάλη βρώμα, για μεγάλη σαπίλα!  Αν δεν είσαι σαν κι αυτούς πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για να μπορέσεις ν’ ανταπεξέλθεις. Πόσο μάλλον εμείς που 7 μήνες τώρα δεχόμαστε διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, επιθέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο κι εντελώς παράνομα, παράτυπα μας διώκουν.
Αισθάνεστε σαν τους «πυρήνες της φωτιάς» που κάθε τόσο  τους τραβάνε στα αστυνομικά τμήματα για οτιδήποτε γίνει;
Παναγιώταρος: Όχι βέβαια σαν τους «πυρήνες της φωτιάς»,  γιατί αυτοί έχουν βάλει γκαζάκια, έχουν βάλει βόμβες, για τα οποία λογικό είναι να τους πηγαίνουν μέσα.  Όταν όμως δεν έχεις κάνει κάτι αλλά έχεις διαλέξει να κάνεις πολιτικό αγώνα ο οποίος δικαιώνεται γιατί σε ψήφισε το 7% του ελληνικού λαού δυο φορές μάλιστα, πριν από δύο χρόνια και αυτή τη στιγμή μπορεί να φτάσει στο 17% ή στο 20%, είναι τρελό να σε διώκουν. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να κατεξευτελίζουν το  Σύνταγμα, τους νόμους, τη Δημοκρατία, να βάζουν φυλακή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και βουλευτές της Χρυσής  Αυγής ή παράνομα να κόβουν τη χρηματοδότηση του κόμματος! Για όλες αυτές τις παράνομες διώξεις η Ελλάδα θα πληρώσει πολλά λεφτά στα ευρωπαϊκά δικαστήρια!
Προσφύγατε σε βάρος του Πρωθυπουργού επειδή σας αποκάλεσε δημόσια «εγκληματική οργάνωση», χωρίς να έχει προηγουμένως αποφανθεί η ελληνική Δικαιοσύνη;
Παναγιώταρος: Βεβαίως έχουμε προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κατά του κ. Σαμαρά. Σαν Χρυσή Αυγή θα συνεχίσουμε να προσφεύγουμε όπως θα προσφύγουν μεμονωμένα και οι βουλευτές που διώκονται. Κατ’ αρχάς θα δικαιωθούμε από τον Θεό και τους Έλληνες. Ο Θεός δεν αγαπά το άδικο!
Μιλούσατε για αποκαλύψεις, για νέα βίντεο. Θα βγει τίποτε στη φόρα;
Παναγιώταρος: Οι νομικοί μας κατευθύνουν τις κινήσεις. Εμείς έχουμε χρέος να κάνουμε πολιτικό αγώνα για να αντιμετωπίσουμε την πολιτική σκευωρία. Άλλωστε, μετά το βίντεο Μπαλτάκου ο Νο2 της κυβέρνησης επιβεβαίωσε όλα όσα γίνονται σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Και προχθές, ο Ηλίας Κασιδιάρης διάβασε την επιστολή δικαστικού, όπου δέκα ημέρες πριν από τον ορισμό της Κλάπα ως ανακρίτριας στην υπόθεση από το Συμβούλιο Εφετών "χοροπηδούσε  από χαρά και φώναζε"  ότι "Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και θα τους χώσω όλους μέσα"! Η Χρυσή Αυγή λοιπόν έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν περίτρανα την αθωότητά της. Όλα αυτά θα φανούν στην ώρα τους. Προς το παρόν έχουμε να περιμένουμε τις εκλογές. Ένα χαστούκι δηλαδή που όμοιό του δεν θα έχει υπάρξει…
Μου κάνεις μια εκτίμηση για τις εκλογές;
Παναγιώταρος: Θα κάνω μια πρόβλεψη. Το ΠΑΣΟΚ ή ΕΛΙΑ ή όπως λέγεται δεν θα υπάρξει. Η ΝΔ αν πάρει 12% ή αν καταφέρει και βγάλει διψήφιο πάνω από το 10% ποσοστό, θα πρέπει να το θεωρεί επιτυχία! Η ΝΔ από τα περίφημα 18 σημεία δεν εφαρμόζει ούτε ένα, αντιθέτως κάνει τα ακριβώς αντίθετα. Εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και θα τιμωρηθεί πολύ σκληρά με την ψήφο του. Εμείς πιστεύω ότι θα βρισκόμαστε μεταξύ 15% και 20%.
Ο Σαμαράς ωστόσο, μπορεί να πει «άλλο οι ευρωεκλογές άλλο οι εθνικές εκλογές» και να συνεχίσει κανονικά για την ολοκλήρωση της 4ετίας.
Παναγιώταρος: Θεωρώ απίθανο με 152 βουλευτές, όταν θα έχουν πάρει το μήνυμα της εκλογικής συντριβής, να μπορέσουν να συνεχίσουν και να κάνουν το οτιδήποτε.
Απίθανο θεωρούσε η κοινή γνώμη το να μην ασχοληθεί η ελληνική Δικαιοσύνη με τις καταγγελίες Μπαλτάκου, κι όμως δεν ασχολείται.
Παναγιώταρος: Δυστυχώς, η ελληνική κοινή γνώμη έχει αποκτήσει μεγάλες ανοχές. Πολλοί έχουν συνηθίσει το σαμάρι που τους έχουν φορέσει. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου εάν είχε βγει το Νο2 της κυβέρνησης και είχε πει όλα όσα είπε ο Μπαλτάκος, την επομένη μέρα είτε θα είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση είτε η Δικαιοσύνη θα είχε ασκήσει κατεπείγουσα ανάκριση. Δεν είναι δυνατόν το Νο2 της κυβέρνησης να εξευτελίζει της Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να μην συγκινείται κανείς, να μην κάνει μήνυση κανείς σε κανένα!
Και ποιος θα κάνει την προανάκριση;
Παναγιώταρος: Εδώ είναι το μεγάλο θέμα. Η άμεσα εμπλεκόμενη κα Κουτζαμάνη θα κάνει προανάκριση για τον εαυτό της; Έχει δώσει εντολή για τον εαυτό της; Είναι απίστευτα πράγματα αυτά.  
Μια και αναφέρθηκες στην κα Κουτζαμάνη. Η ίδια εισαγγελέας δεν έβαλε την υπογραφή της για τη συμμετοχή της Χρυής Αυγής στις εκλογές; Η ίδια σήμερα αρνείται την υπογραφή της και σας θεωρεί «εγκληματική οργάνωση».
Παναγιώταρος: Μετά από ένα χρόνο από την υπογραφή της στην έγκριση του καταστατικού της Χρυσής Αυγής είπε ότι υπάρχει ένα άλλο, ιδιόχειρο, πατσαβουρόχαρτο, το οποίο βάφτισε αυτό ως καταστατικό της Χρυσής Αυγής!
Όταν η κα Κουτζαμάνη αποφασίζει άλλα την μία φορά και άλλα την άλλη, η ίδια δεν πρέπει να λογοδοτήσει γι’ αυτό το μέγιστο λάθος της;
Παναγιώταρος: Σαφώς και πρέπει να λογοδοτήσει αλλά ποιος να λογοδοτήσει αφού «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει». Μόνοι τους κάνουν τον ελεγκτή και τον ελεγχόμενο. Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε μια μεγάλη διαφθορά.
Τι μου λες δηλαδή; Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη;
Παναγιώταρος: Όχι, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη. Η πλειοψηφία των δικαστικών είναι καλοί και έντιμοι αλλά σωπαίνουν μπροστά στα όσα συμβαίνουν. Και βεβαίως υπάρχει η πολιτική σαπίλα του πολιτικού συστήματος που διορίζει τη δικαστική εξουσία, σαν την κα Κουτζαμάνη. Δυστυχώς, διορίζονται και οι Αστυνομικοί. Δεν είναι δυνατόν να βάζουν 75 κιλά εκρηκτικά σε ένα από τα καλύτερα φρουρούμενα σημεία της Αθήνας και η αντιτρομοκρατική να μην παίρνει… γραμμή! Ξέρεις όμως γιατί δεν πήρε γραμμή; Γιατί ασχολούνται αποκλειστικά με την Χρυσή Αυγή. Εκατοντάδες αστυνομικοί παρακολουθούν τα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πέρσι είχα συλλάβει επ’ αυτοφώρω αστυνομικό της ΕΥΠ να παρακολουθεί το σπίτι μου. Γι’ αυτό αλωνίζουν ο Μαζιώτης, ο Ξηρός, ο Σακκάς και οι λοιποί και κάνουν ό,τι γουστάρουν. Οι εντολές των σιωνιστικών κέντρων είναι τέτοιες και τις υπακούει ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του.
Μόνον ο Σαμαράς;
Παναγιώταρος: Όχι μόνον. Με τις εντολές των εβραίων, ο ΣΥΡΙΖΑ απέβαλε έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, τον Καρυπίδη, απέβαλαν περιφερειακούς συμβούλους στην Ανατολική Μακεδονία και την Ξάνθη, γιατί το επέβαλαν οι Τούρκοι αυτή τη φορά. Και αυτό το κόμμα θα κληθεί με τη σειρά του να κυβερνήσει!
Πραγματικά, πιστεύεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπακούει στις εντολές του τουρκικού προξενείου της Θράκης;
Παναγιώταρος: Απόλυτα. Αφού το έκανε με υποψηφίους του. Έχει στελέχη του που έχουν πάει στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», είναι υποστηρικτές του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας.
Δηλαδή εάν κληθεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αντιταχθεί στα Μνημόνια;
Παναγιώταρος: Με …κατεβασμένα παντελόνια θα εμφανιστεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούν να εφαρμόσουν τη «φιλοσοφία» του Ανδρέα Παπανδρέου που έλεγε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», αλλά την ίδια ώρα υπέγραφε παράταση των βάσεων στο Ελληνικό, στη Σούδα και αλλού. Το ίδιο κάνει τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ: άλλα λέει μέσα και άλλα λέει στους έξω. Μερικές φορές όμως τους ξεφεύγουν οι αλήθειες κι εδώ μέσα: Οι υπεύθυνοι του οικονομικού του προγράμματος, όπως ο Δραγασάκης, ο Σταθάκης, ο Μηλιός και άλλοι έχουν πει ότι «δεν υπάρχει επαχθές χρέος», ενώ στην αρχή έλεγαν ότι θα σκίσουν και θα πετάξουν τα Μνημόνια. Είπανε ότι η «φορολογία στην Ελλάδα είναι κάτω από το μέσον όρο της Ευρώπης» άρα έμμεσα μάς λένε ότι μπορούν να μπουν και άλλοι φόροι. Έχουν πει πολλά που επιβεβαιώνουν ότι είναι Μνημονιακό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια πρέπει να πω ότι οποιοσδήποτε άλλος έρθει να κυβερνήσει την Ελλάδα πέρα από το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δεν θα τα κάνει χειρότερα.
Βλέπεις πιθανή τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ώστε σε επόμενες εκλογές να σχηματίσουν συγκυβέρνηση;
Παναγιώταρος: Το θεωρούμε δεδομένο και το έχουμε πει σε ανύποπτο χρόνο. Επειδή το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα είναι πολύ υψηλό, θα βρουν δικαιολογία ότι «πρέπει να ανακόψουμε το κύμα του φασισμού» και θα τους δεις όλους μαζί να βάζουν τις υπογραφές της συνεργασίας τους, φαρδιές-πλατιές.
Ποιος θεωρείς ότι είναι ο ουσιαστικός λόγος που έβαλαν στην φυλακή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής;
Παναγιώταρος: Επειδή είμαστε οι μόνοι που λέμε την αλήθεια στον κόσμο και που αυτά που λέμε έχουμε σκοπό να τα κάνουμε πράξη. Και να μπουν φυλακή οι υπεύθυνοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη, εθνική ανεξαρτησία κ.λ.π. Τους χαλάσαμε τη σούπα.
Τι έχεις να πεις για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Θα περάσει;
Παναγιώταρος: Είναι τόσο γελοίοι που πάνε να φέρουν ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που δεν θα καταδικάζει τη γενοκτονία των Ποντίων. Μπορεί δηλαδή στο αντιρατσιστικό να καταδικάζεται η γενοκτονία των Χούτου από τους Τούτσι αλλά δεν θα καταδικάζεται η γενοκτονία των Ποντίων! Ένα σημαντικότατο μέρος του Ελληνισμού είναι Ποντιακής καταγωγής. Είναι «νούμερα» αυτοί που φέρνουν τέτοια νομοσχέδια στην Βουλή.
Σας κατηγορούν ότι δεν είστε χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά στην πραγματικότητα είστε σατανιστές ή παγανιστές.
Παναγιώταρος: Από τότε που η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό 0,29% πρωτοστατήσαμε σε όλα τα συλλαλητήρια για τις ταυτότητες. Πρωτοστατούσαμε στις εκδηλώσεις του μακαριστού Χριστόδουλου, έχουμε κάνει πολλά για την Ορθοδοξία, ήμασταν αυτοί που πρωτοστατήσαμε στις εκδηλώσεις για την κάρτα του πολίτη και με τη μονή Εσφιγμένου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι μοναχοί σε μοναστήρια αλλά και ιερείς είναι φιλικά προσκείμενοι προς τη Χρυσή Αυγή. Γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε καθαροί και αγνοί.
Γιατί πάτησαν όμως στο θέμα του νεοναζισμού; Μήπως τελικά ήταν αυτή η αχίλλειος πτέρνα σας;
Παναγιώταρος: Κατ’ αρχάς, σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί ο καθένας να πιστεύει ό,τι θέλει. Εδώ, οι θολοκουλτουριάρηδες της αριστεράς, όπως η Ρεπούση, ο Δήμου, ο Κωνσταντινίδης είναι αυτοί που στηρίζουν κάθε τι το ανθελληνικό. Στηρίζουν τους «Μακεδόνες» των Σκοπίων, την «ανεξάρτητη Θράκη», την «ανεξάρτητη Κρήτη» και πάει λέγοντας. Εμείς αντιθέτως, πρωτοστατούμε σε κάθε εθνική προσπάθεια. Οπότε, κανείς εξ αυτών δεν δικαιούται να μιλάει για τη Χρυσή Αυγή και για νεοναζί. Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε συγκέντρωση έξω από τη γερμανική πρεσβεία και κάψαμε τις σημαίες της Γερμανίας, είπαμε στη Μέρκελ «ράους» επανειλημμένες φορές. Κάθε φορά που περνάει από τη Λ. Μεσογείων και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής έχουμε υψωμένο ένα τεράστιο πανό όπου αναγράφεται «Μέρκελ Ράους» και μάλιστα την τελευταία φορά  είχε γίνει και επεισόδιο με την Αστυνομία. Ο Σαμαράς και όλοι αυτοί είναι νεοναζί που έχουν σκύψει το κεφάλι στους νέους εισβολείς, είναι οι γιοι και τα εγγόνια των λαδεμπόρων και των δωσιλόγων! Αυτοί που έσκυβαν μια ζωή το κεφάλι στον κατακτητή έχουν το θράσος και μιλάνε; Οι πατεράδες και οι παππούδες μας πολέμησαν τον κατακτητή στην Ήπειρο, στην Πίνδο, στα οχυρά της γραμμής Μεταξά και παντού. Κάποιοι άλλοι ήταν φίλοι με τους εισβολείς και παραμένουν φίλοι και με τους σημερινούς εισβολείς.
Ποιο ήταν όμως το στρατηγικό σας λάθος; Δείχνετε ότι πιαστήκατε στον ύπνο και δεν περιμένατε αυτό που σας έτυχε. 
Παναγιώταρος: Περίμενε κανείς, πλην αυτών των 5-10 που σχεδίαζαν αυτή την ιστορία, να συμβεί αυτό που συνέβη στη Χρυσή Αυγή; Χωρίς να υπάρχει κατηγορία να φυλακίζουν τον αρχηγό και τους βουλευτές ενός νόμιμα εκλεγέντος κόμματος; Να εισβάλουν σε σπίτια, χωρίς εντάλματα και άρση ασυλίας, να κάνουν συλλήψεις και να μας οδηγούν στην φυλακή;  Ζούμε σε ένα σκληρό τυραννικό καθεστώς.
Τώρα όμως που έγινε η άρση ασυλίας σας, κινδυνεύετε όλοι οι βουλευτές να μπείτε φυλακή;
Παναγιώταρος: Ναι, αυτός είναι ο στόχος τους. Έχουν χάσει τον έλεγχο. Στην αρχή ήταν τόσο σίγουροι αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα. Μας έχουν σπιλώσει, μας έχουν συκοφαντήσει, μας βάλανε φυλακή, μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφονηθήκανε. Άλλο κόμμα στη θέση μας θα είχε διαλυθεί, εμείς όμως είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Κατεβαίνουμε στις ευρωεκλογές, σε όλες τις Περιφέρειες…
Υπάρχει περίπτωση να πάμε στις εκλογές με τον Κασιδιάρη και τον Παναγιώταρο στη φυλακή;
Παναγιώταρος: Όλα είναι πιθανά αλλά δεν παίρνουμε χαμπάρι. Αν φυλακίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη πριν από τις εκλογές, θα του δώσουν την πρώτη θέση από τον πρώτο γύρο.
Μήπως όμως καταφέρουν να σταματήσουν τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις εκλογές;
Παναγιώταρος: Δεν πρόκειται. Ακόμη δεν έχουν πάει τα χαρτιά στον Άρειο Πάγο. Αλλά ο Άρειος Πάγος ελέγχει το τυπικό κομμάτι, δεν μπορεί να ελέγξει κάτι άλλο. Τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής θα είναι πάνω στο τραπέζι για όλους τους ψηφοφόρους στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Καμία Κουτζαμάνη, Βουρλιώτης και κανείς Σαμαράς δεν μπορούν να απαγορεύσουν στον κόσμο να ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Με τον αρχηγό επικοινωνείς;
Παναγιώταρος:  Συνεχώς.
Το ηθικό του πώς είναι;
Παναγιώταρος:  Ακμαιότατο. Θεωρώ ότι ο αρχηγός μας και οι έγκλειστοι συναγωνιστές μας κοιμούνται κάθε βράδυ με ήσυχη τη συνείδησή τους. Κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια και είναι όλοι αυτοί που έχουν κάνει τις πολιτικές σκευωρίες, η Κλάπα, αλλά και η «θεούσα» η Κουτζαμάνη, όπως την χαρακτήρισε ο Μπαλτάκος. Ο Θεός είναι όμως από πάνω και βλέπει τις πράξεις τους. 

«ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ &  ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ»
Είπες ότι πάντα στη Χρυσή Αυγή στοχεύατε στη νίκη. Ας υποθέταμε λοιπόν ότι αύριο καλείστε να κυβερνήσετε. Τι θα κάνατε; Πώς θα τα βγάζατε πέρα με τους δανειστές;
Παναγιώταρος:  Πρωτ’ απ’ όλα θα προβαίναμε σε άμεσο λογιστικό έλεγχο του χρέους από διεθνείς οίκους: πόσο είναι το χρέος και σε ποιους οφείλεται. Για να αποδείξουμε σε όλους αυτούς ποιος είναι ναζί και ποιος όχι, θα εγγράφαμε στον προϋπολογισμό του κράτους το κατοχικό δάνειο, ως έσοδο, μαζί με τους νόμιμους τόκους. Δεν μιλάω για τις αποζημιώσεις, που είναι μια μεγάλη και δύσκολη ιστορία, μιλάω για το κατοχικό δάνειο που είναι ένα τεράστιο ποσό και νόμιμη σύμβαση την οποία η Γερμανία είχε αρχίσει να αποπληρώνει. Όλες οι άλλες χώρες που υπέστησαν καταστροφές ή το αναγκαστικό δάνειο, πληρώθηκαν, εμείς ακόμη περιμένουμε…   Ακόμη και τώρα ο Σαμαράς-Βενιζέλος δήθεν έκαναν νύξη στην Μέρκελ για το κατοχικό δάνειο, αλλά δεν έβγαλαν κιχ. Η Μέρκελ είπε «νάϊν».
Έπειτα, θα ζητήσουμε τα λεφτά πίσω απ’ όλους αυτούς που τα φάγανε. Επίσης, άμεση θέσπιση της ΑΟΖ ώστε να αρχίσουν αμέσως οι εξορύξεις. Έχουν περάσει δύο χρόνια και δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε αυτοί.
Επιπλέον, θα στρεφόμασταν σε νέες γεωπολιτικές συνεργασίες. Δεν μπορεί να έρχεται η Ρωσία και να ζητά συνεργασία σε πολλά επίπεδα με την Ελλάδα κι’ εμείς να αρνούμαστε γιατί είμαστε υποτακτικοί και ραγιάδες στους Αμερικάνους-Ευρωπαίους. Πολλές εξαγωγές πορτοκαλιών και ροδάκινων από την Ελλάδα προς Ρωσία ακυρώθηκαν, λόγω των ηλίθιων κυρώσεων που της επέβαλε η ΕΕ, με προεδρεύουσα την  Ελλάδα. Έχω την περιέργεια να δω πόσοι λιγότεροι Ρώσοι τουρίστες θα έρθουν φέτος στην Ελλάδα, εξαιτίας των ανόητων κυρώσεων που επιβάλλει με τις υπογραφές του ο κ. Βενιζέλος σε βάρος της Ρωσίας!
Αυτοχειριαζόμαστε δηλαδή με την πολιτική των Σαμαρά-Βενιζέλου;
Παναγιώταρος: Ναι. Το ίδιο έγινε και με την Συρία. Δεν υποστηρίξαμε τον σύμμαχο με τους ελληνορθόδοξους Άσσαντ αλλά υποστηρίζοντας τις αποφάσεις των αμερικανοσιωνιστών, των νατοϊκών και ευρωπαίων, στηρίζουμε τους φανατικούς ισλαμιστές που πετσοκόβουν κεφάλια και σκοτώνουν τους χριστιανούς! Για να επανέλθω σε αυτά που θα έκανε η Χρυσή Αυγή αν γινόταν κυβέρνηση. Θα δίναμε έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή. Βοήθεια στους νέους από την δημιουργία μιας μικρής αγροτικής μονάδας μέχρι την εξαγωγή του προϊόντος στο εξωτερικό.

Τι μήνυμα θα είχες να στείλεις στους ψηφοφόρους;
Παναγιώταρος: Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν τι γίνεται γύρω τους και να πράξουν το εθνικό καθήκον τους στις 18 και 25 Μαΐου. Αν δεν το κάνουν θα συνεχίσουμε να είμαστε ραγιάδες και μάλιστα υπό χειρότερες προϋποθέσεις. Να δώσουν την πρωτιά στην «Ελληνική Αυγή» για την Περιφέρεια Αττικής και να στείλουν την Χρυσή Αυγή στην Ευρωβουλή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου