15 τζαμιά θέλει στην Αθήνα ο λαθροδήμαρχος Καμίνης

15 τζαμιά θέλει στην Αθήνα ο λαθροδήμαρχος Καμίνης
Μετά την επαίσχυντη και δουλοπρεπή απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά, να προχωρήσουν με γοργό ρυθμό οι διαδικασίες για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, σειρά πήρε ο λαθροδήμαρχος Αθηναίων. Το ανδρείκελο του Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εκλεγείς με τις ψήφους των λαθραίων εισβολέων, μιλώντας στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δήλωσε τα εξής: «η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, ανοίγει το δρόμο για να λειτουργήσουν νομίμως ένας έως δυο χώροι ανά δημοτικό διαμέρισμα»!
Ισχυρίστηκε μάλιστα ο λαθροδήμαρχος, ότι έθεσε το ανωτέρω θέμα, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας. Συμπλήρωσε επίσης, πως η δημιουργία κεντρικού μουσουλμανικού τεμένους ανοίγει το δρόμο, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης σε χώρους που πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως άτυποι χώροι λατρείας, ώστε να λειτουργούν νομίμως ένας έως δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα. Κάτι το οποίο σημαίνει δύο τζαμιά για κάθε ένα από τα 7 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αθηναίων! Η ισλαμοποίηση της Ελλάδος, ξεκινά από την πρωτεύουσα του ανώτερου Πολιτισμού που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα…
Τί άλλο να απασχολεί τον λαθρολάγνο δήμαρχο; Οι ορδές των πεινασμένων Ελλήνων δημοτών, οι οποίοι περιφέρονται αναζητώντας τροφή στα σκουπίδια; Οι Έλληνες άστεγοι οι οποίοι αναζητούν ένα κατά το δυνατόν ασφαλές κατάλυμα προκειμένου να περάσουν το βράδυ; Η εγκληματικότητα η οποία έχει φτάσει στα ύψη; Το παραεμπόριο ασιατών και αφρικανών το οποίο έδωσε τη χαριστική βολή στις ήδη πληγείσες από τα φοροληστρικά μέτρα της κυβέρνησης επιχειρήσεις; Όχι βέβαια! Το πουλέν του Τζέφρυ Παπανδρέου, χρωστά πολλά σ’ εκείνους οι οποίοι τον εξέλεξαν. Κι αυτοί είναι οι μισέλληνες μαρξιστοδιεθνιστές, θιασώτες του πολυφυλετικού βόθρου και φυσικά οι κάφροι και οι βάρβαροι της Αφρικής και της Ασίας, στους οποίους το Καθεστώς του ανθελληνισμού παραχώρησε δικαίωμα ψήφου.
Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης ανήκει σ’ εκείνη την κατηγορία των εκλεκτών του διεθνούς σιωνισμού, οι οποίοι εργάζονται ακατάπαυστα και μεθοδικά για την απεθνικοποίηση των κοινωνιών και των κρατών. Ονειρεύεται μια Αθήνα μιναρέδων, όχι γιατί τρέφει καμιά συμπάθεια προς το φονταμενταλιστικό Ισλάμ, μήτε γιατί του καίγεται καρφί για τις θρησκευτικές ελευθερίες. Εκείνο στο οποίο στοχεύει ο λαθροδήμαρχος και οι παρασυναγωγές οι οποίες χρηματοδότησαν και στήριξαν την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της πρωτεύουσας, είναι η εκρίζωση του ελληνικού χαρακτήρα της πρωτεύουσας και ει δυνατόν, η αντικατάσταση των Ελλήνων δημοτών με τους λαθραία εισαγόμενους βαρβάρους. Άλλωστε τούτο, εξυπηρετεί δύο διαφορετικές σκοπιμότητες:
α) τις επιταγές της νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων, η οποία απαιτεί πολυφυλετικές κοινωνίες για την αργή και βασανιστική θανάτωση του λευκού ανθρώπου
β) τις προσωπικές πολιτικές του φιλοδοξίες, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δημοτών, του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη. Εκείνοι οι οποίοι σύρθηκαν πίσω από τις αρρωστημένες του διακηρύξεις, ήταν τα κρατικοδίαιτα νοσηρά ανθρωπάκια της συμπλεγματικής, μισελληνικής Αριστεράς, η βολεμένη στο δημόσιο θολοκουλτούρα του μαρξισμού και οι απόβλητοι της Ασίας και της Αφρικής.
Δε θα ήταν καθόλου υπερβολή να ισχυριστούμε πως ο λαθροδήμαρχος εκδικείται τους Έλληνες. Εξίσου χαιρέκακος και ανθέλληνας, όσο ο άνθρωπος ο οποίος τον ανέδειξε και τον εισήγαγε στη κάστα των πολιτικάντηδων, οι οποίοι δρουν προς όφελος ξένων παράκεντρων εξουσίας για την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους.  Παρά την πρόσκαιρη χαρά του, ελέω των αντεθνικών επιλογών της κυβέρνησης, ο λαθροδήμαρχος δε νίκησε. Έναντι οιουδήποτε τιμήματος, θα αγωνιστούμε στην πρωτοπορία του Ελληνικού Λαού των Αθηνών, για να παραμείνει η Αθήνα ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου