Eλεύθεροι η μικρή κόρη του γ.γ. της ΧρυσήςΑυγής και τα δύο στελέχη του κόμματος



Ελεύθερη αφέθηκε η μικρή κόρη του γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Μιχαλολιάκου, Ουρανία Μιχαλολιάκου καθώς και δύο στελέχη του κόμματος ο βοyλευτής Ηλίας Παναγιώταρος και ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννη Βουλδής που είχαν συλληφθεί σε απόσταση ενός (!) χιλιομέτρου από το σημείο που άγνωστοι είχαν διαμάχη με έναν ... υπήκοο Μπάγκλαντες, ο οποίος τραυματίστηκε και κατήγγειλε την ... Χρυσή Αυγή για την επίθεση.
Δεν προέκυψε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους, ούτε φυσικά αναγνωρίστηκαν από τον Μπαγκλαντεσιανό.
Επρόκειτο περί μιας καθαρής προβοκάτσιας, περί καθεστωτικής αλητείας, το να συλληφθεί μια νεαρή κοπέλα και μάλιστα κόρη του γ.γ. του κόμματος για επεισόδια που έγιναν κατά ενός Μπαγκλαντεσιανού από αγνώστους. Σημειώνεται ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιθέσεις κατά αλλοδαπών γίνονται από ομοεθνείς τους. Δεν το λέμε εμείς αυτό, η αστυνομία το λέει.
Η σύλληψη των στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου είναι πρωτοφανής  αφού για πρώτη φορά συλλαμβάνονται στενά συγγενικά πρόσωπα αρχηγού κόμματος και υποψήφιοι βουλευτές σε προεκλογική περίοδο, χωρίς καμία ένδειξη σε βάρος τους. Που πάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου