Oι νεοι «Αρβανιτακηδες..»



















Οι λησταί στα πρόθυρα των Αθηνών

Στις 9 Απριλίου 1870 μετα από ομηρια 12 ημερων, οι ληστες Αρβανιτακηδες δολοφονουν ομάδα Άγγλων και Ιταλών περιηγητών που ξεκινησαν από το πικερμι Το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου του 1870, για να επισκεφθουν την ιστορική περιοχή του Μαραθωνα..Η ημερομηνια αυτου του τραγικου γεγονοτος συνεπεσε με την Μεγαλη Πεμπτη της εβδομαδος των Παθων και εμεινε στην νεοτερη ελληνικη ιστορια με την ονομασία "Σφαγή του Δήλεσι" Διοτι περι σφαγης επροκειτο.

Ο ευρωπαϊκός Τύπος και τοτε , χαρακτηρισε την Ελλάδα ως «φωλεά ληστών και πειρατών», «χώρα ημιβαρβάρων», «εντροπή δια τον πολιτισμόν». Επιπλέον, σε επίσημα κείμενα διετυπωνετο η άποψι ότι η Ελλάδα «τίθεται εκτός του κύκλου των εξευγενισμένων κρατών» και ότι «αι ληστείαι συμφωνούνται εν Αθήναις, ένθα και διανέμονται τα χρήματα». Η αγγλική κυβέρνησις χαρακτήρισε την ελληνική κοινωνία ανάξια για οποιαδήποτε υποστήριξι. ..

Βλεποντας την σημερινη καταντια της ελληνικης κοινωνιας ομηρου στα χερια των συνδικαληστων, εχθες Τζωρτζατου- Σαχινιδη , προχθες.. των 30 κουκουεδων λιμενεργατων του ΠΑΜΕ που εμποδιζε τα πλοια να αποπλευσουν, παραπροχθες τον περασμενο Οκτωβριο των λιμενεργατων κουκουεδων που εκλεισαν το λιμανι -ΟΛΠ για ένα μηνα, λιγο πριν των καφενοβιων αγροτων, αλλοτε των «συντροφων» της ΔΕΗ, εβδομαδιαιως του ΟΣΕ, Μετρο Ηλεκτρικου, συνειδητοποιουμε ότι πολύ λιγα πραγματα εχουν αλλαξει στην ληστοκρατουμενη Ελλαδα.

Το κρατος και η κυβερνησι είναι ανυπαρκτη ( μηδενικο έλλειμμα όπως ο Σαμαρας) και η μονη συνεισφορα της είναι να γελοιοποιει τους θεσμους και τους νομους τους οποιος κατά κορον επικαλειται χωρις όμως να εφαρμοζει..Ενω οι συγχρονοι εκβιαστες λησταρχοι-συντεχνιες συνδικαλησταρχων, κι αν δεν λαβουν εις το ακεραιο τα λυτρα της ομηρειας , προκαλουν τετοια οικονομικη καταστροφη που είναι πολλαπλασια των λυτρων.

Η τελευταια «απεργια» των επιταγμενων ιδιοκτητων φορτηγων κοστισε 1,5 δις ευρω ως αμεση ζημια , πλεον η απωλεια ΦΠΑ 300 εκατ ευρω, χωρις βεβαιως να συνυπολογιζεται ή να εκτιμηθη η παραπλευρος ζημια .Αυτή της εικονας αχρειων-ημιβαρβαρων που παρεχει η Ελλας στους ξενους πελατες της..Ή τα χαμενα ημερομισθια των εργαζομενων που πηραν αδεια ανευ αποδοχων ή των οικοκυριων που αδειαζαν το βραδυ τους βοθρους τους στους δρομους αφου οι κυριοι των βοθροβυτιων μολονοτι επιταγμενοι, συμεττειχαν κι αυτοι στην «απεργια».

Η αντιπολιτευσις ( δεν αναφερομαι στα εκνομα αντεθνικα κομματα του ΚΚΕ και της ΑλαβανοΤσιπραικης-Μουσουλμανικης αριστερας ) αλλα στη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ δεν βρηκαν το θαρρος τουλαχιστον να απαιτησουν από την κυβερνησι αφου κυρηξε την επιταξι να την εφαρμοση. Και όχι να μιλου κι αυτοι για «απεργια».. Αν όχι να καταδικασουν ευθεως την «απεργια» ανεξαρτητως δικαιου ή μη των «αιτηματων»των επιταγμενων..

Ετσι η Ελλας και η σιωπηλη σκεπτομενη πλειοψηφια των Ελληνων είναι αιχμαλωτη. Εγκλωβισμενη ομηρος μεταξυ της διελκυστίνδος Συνδικαλησταρχων,δειλης Κυβερνησεως. Ατολμης λαικιστικης Αντιπολιτευσεως.
Αυτη την "ειδυλιακη" καταστασι κατ εξοχην ενθαρρυνουν , οταν δεν δημιουργουν ολοκληρωτικως οι σταλινικοι οπαδοι του κομματος του εγκληματος και της προδοσιας, του ΚΚΕ αφου μοναδικος σκοπος τους ειναι η οικονομικη εξαθλιωσις και καταρρευσις της Ελλαδος ωστε, οπως ευαγγελιζονται να "ανατραπη" το αστικο καθεστως και να γινουμε επιετελους κατι μεταξυ Κουβας Β Κορεας και Μιανμαρ..
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου