55χρονος έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα στη Χαλκίδα

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ • ΑΣΤΕΓΟΙ • ΣΥΣΣΙΤΙΑ • ΕΓΚΛΗΜΑ • ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

20120403-123

Δεν πάει πιο κάτω λένε οι πολίτες, με την ύφεση στον πέμπτο χρόνο και την ατομική ψυχολογία να βρίσκεται στο ναδίρ. Έρευνα της Metron Analysis δείχνει ότι δύο στους τρεις Έλληνες διακατέχονται από άγχος και ανησυχία στην καθημερινότητά τους, ενώ αρνητικά συναισθήματα, όπως οργή και θλίψη, εντοπίζονται σε ποσοστά άνω του 40%. Αξιοσημείωτο της έρευνας είναι ότι αυξάνονται, έστω με μικρούς ρυθμούς, τα ποσοστά εκείνων που βλέπουν φως στην άκρη τού τούνελ σε ορίζοντα πενταετίας.

55χρονος έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα στη Χαλκίδα
Και ένας άνεργος 28χρονος αυτοπυροβολήθηκε...

Το μεσημέρι του Σαββάτου στη μικρή γέφυρα της Χαλκίδας ένας 55χρονος άντρας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ανέβηκε πάνω στα κάγκελα και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου έπεσε στο κενό.

Αμέσως ενημερώθηκε το λιμενικό και άντρες του Σώματος έσπευσαν στο σημείο, όπου και εντόπισαν νεκρό τον 55χρονο και να τον βγάλουν στην ακτή, αλλά ήταν ήδη αργά. Έως τώρα οι λόγοι που οδήγησαν τον άτυχο άντρα στην αυτοκτονία αυτή, δεν έχουν γίνει γνωστοί αλλά υπάρχουν υποψίες ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω των μέτρων από την κυβέρνηση των δωσίλογων.

Και η τραγωδία στην Εύβοια δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει και ένας άνεργος 28χρονος, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα. Τον άτυχο νέο εντόπισαν οι συγγενείς του μέσα στο σπίτι στο χωριό Πετριές στην περιοχή του Αλιβερίου. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου