Ευκαιρία πολιτικής επιβίωσης για τον Ερντογάν ένας πόλεμος με την Ελλάδα


  1. Είναι φανερό ότι το Fatih απέτυχε να βρεί φυσικό αέριο. Βρήκε και το κρατάει μυστικό, όταν χάρη σε αυτό ο Ερντογάν μπορεί να γίνει εθνικός ήρωας;
  2. H Τουρκία δεν μπορεί να εξορύξει φυσικό αέριο δίπλα στην Exxon Mobil. Πως θα θεσπίσει χώρο εκεί; (απο χτές μου αρέσει η λέξη "θεσπίζω" μου μυρίζει "ζεόλιθο" και Τράπεζα της Ανατολής).
  3.  Στο Καστελόριζο η Τουρκία δεν έχει τεχνολογία για να εξορρύξει υδρίτες
  4. Το Κουρδιστάν είναι σε πορεία δημιουργίας στα νοτιοανατολικά σύνορά της και θα της δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα
  5. Ρωσία, ΗΠΑ και Ισραήλ δεν κάλεσαν τη Τουρκία για συνομιλίες για τη Συμφωνία του Αιώνα. Μιλιά δεν έβγαλε ο Ερντογάν για την Παλαιστίνη
  6. Ο ΤΑΠ δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να διέρχεται απο την Ελλάδα...
  7. Μια αλλαγή στη συνθήκη της Λωζάννης θα επηρρεάσει το status των Στενών του Βοσπόρου. Δεν είναι επομένως τυχαία η επιλογή Ιμάμογλου στη Κων-πολη και η στήριξή του απο τη Δύση.
  8. Μια προσπάθεια του Ερντογάν να προασπίσει ως Τουρκική ΑΟΖ τη περιοχή Νότιας της Κρήτης θα είναι θανατηφόρα ήττα για τον Τουρκικό στρατό, αφού εκεί είναι η Σούδα με την Αμερικανική Βάση που θα προστεύσει τις Αμερικανικές εταιρείες.
  9.  Το  μόνο θετικό που σώζει τον Ερντογάν είναι ότι σαν πολιτικός έχει ποιότητα. Κάτι που το Τσίπρα και το Μητσοτάκη δεν έχουν. Αυτά τα ξέρει και απο πρώτο χέρι. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι πάπιες αλλά ότι φάνε, ότι πιούνε και ότι αρπάξει ο κώλος τους.
  10. Το γεγονός ότι η τουρκική ακτοφυλακή θα διευρύνει τη συνεργασία της με τους Τουρκοκύπριους σε θέματα πληροφοριών, επικοινωνίας κλπ, όπως και ότι θα αναλάβει να παρακολουθεί και να  ενοχλεί  σκάφη εξερεύνησης πετρελαίου / αερίου από τρίτες χώρες που πραγματοποιούν έρευνες χωρίς άδεια στην  ανοικτή θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου αποδεικνύει πόσο προδότες είναι όσοι πέρασαν απο το Μαξίμου και το υπουργείο εξωτερικών. Για ανοιχτή θάλασσα και διεθνή ύδατα μόνο εγώ μιλάω απο το 2013, οι άλλοι analυτές κατεβάζουν το θέμα επι χρόνια. 
  11. Η μη οριοθέτηση της Ελληνικής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας τουλάχιστον με Ιταλία, Αίγυπτο, Κύπρο είναι έγκλημα. Η συζήτηση των συμβούλων του υπ. Εξωτερικών με τους Τούρκους μόνο για υφαλοκρηπίδα στο Αιγαίο είναι προδοσία.
  12. Η οδηγία Donald Trumo να σταματήσουν να είναι ανοιχτά τα σύνορα οδηγεί τον Ερντογάν να στέλνει κόσμο στη Βόρεια Κύπρο. Αυτό θα φέρει νεά ρήξη με τις ΗΠΑ. Ας είναι καλά ο Αναστασιάδης που τον βοηθάει κάνοντας ότι δεν βλέπει και μη μιλώντας στον ΟΗΕ και στη ΕΕ. Η μή άσκηση δικαιωμάτων απο έναν πολιτικό ενώ "ξέρει", δεν έχει να κάνει με το νόμο περί ευθύνης υπουργών αλλά με προδοσία. Αυτά να τα θυμούνται και οι πολιτικοί αλλά και οι μεγαλοδικαστές στην Ελλάδα, που έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ...
  13. Στην Ελλάδα οι μαϊμούδες πολιτικοί μοιράζουν καρέκλες για να βάλουν τον πισινό τους επάνω να φάνε και στήνουν τον πόλεμο της ήττας με τον Ερντογάν. 
  14. Οι Ρώσοι κάνουν πολλές "εξυπηρετήσεις" στους Αμερικανούς τελευταία ενώ το twitter προσπαθεί να δημιουργήσει σύνδρομο στέρησης στον POTUS (χεχεχε). Στο γέρο μη πείς ψέμματα και μη του πάρεις το γλυκό απο το στόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου