Λαθρομετανάστες και Casus belli -ανύπαρκτοι ηγέτες και εθνική αποτυχία-!!!!





Η Πατρίδα μας έχει χρεοκοπήσει. Αυτό είναι κοινή διαπίστωση όλων μας. Εδώ και 7 σχεδόν χρόνια παραληρούμε καθημερινώς για όλα αυτά που συμβαίνουν εις την χώρα μας, για όλα αυτά που πληρώνει ο Λαός μας. Η αριθμομανία κατατρέχει τώρα όλους τους Έλληνες, η οποία όμως, δυστυχώς, μας έχει διαχωρίσει σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι πιστοί και λάτρεις αυτού, αποφασίζουν αυθαίρετα δια αλλεπάλληλων Μνημονίων, βάρβαρων, τιμωρητικών  νομοθετημάτων και ποινικών προαπαιτούμενων, πόσα οφείλει να πληρώνει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, το επιλεχθέν εξιλαστήριο θύμα. Εξαντλημένο από τα πολλαπλά εξοντωτικά μέτρα των ατιμώρητων του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας, οι οποίοι ευθύνονται για την χρεοκοπία και την ταπείνωση της Πατρίδας μας. Και απελπισμένο από την ανέχεια, την ανείπωτη πτώχεια, τον ανηλεή βομβαρδισμό των φορολογικών μέτρων, των μειώσεων μισθών και συντάξεων, την απαξίωση και εκμηδένιση της αξίας των ακινήτων, την εκποίηση του εθνικού πλούτου και το ξεπούλημα της Ελλάδος, αλλά τώρα και την λαίλαπα των λαθρομεταναστών, με απλωμένα τα χέρια από την απελπισία, αναφωνεί καθημερινώς: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ!
Όμως η αριθμομανία των Κυβερνώντων και του Πολιτικού Συστήματος Εξουσίας που εκπροσωπούν, αδιαφορεί για την απελπισία του εξιλαστήριου θύματος. Ενεργεί βάσει ενός δολοφονικού Σχεδίου εναντίον της Πατρίδας μας που εκπορεύεται από το έρεβος του νεοναζιστικού μεσαίωνα το οποίο το βροντοφωνάζει η ίδια η πραγματικότητα. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι τα ανδρείκελα αποκρύπτουν την εθνοκτόνο συμπεριφορά τους, όπως οι δολοπλόκοι που συλλαμβάνονται με την γίδα εις τον ώμο τους και από επάνω μας παίζουν και τους τιμητές.  Ούτε μας εκπλήσσει η δουλικότητα, η αδιαντροπιά και η σιωπή τους απέναντι εις την κατάπτυστη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jeans Stoltenberg (19.Δεκ.2015), γιατί ενώ οι  «φίλοι μας Εταίροι» πήραν το μέρος των Τούρκων, που κατέρριψαν το ρωσικό αεροπλάνο, δεν αναγνωρίζουν και εις τους Έλληνες το ίδιο δικαίωμα, όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν εδώ και 40 χρόνια δεκάδες χιλιάδες φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο. Δηλώνοντας και το προκλητικό και απίστευτο, ότι «το δικαίωμα αυτό το έχουν μόνο οι Γερμανοί, διότι η χρεοκοπημένη Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία και ευρίσκεται υπό γερμανική κατοχή!».
Καθήκον των αληθινών Ηγετών είναι να υπηρετούνε τον Λαό και το Έθνος, και για την διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων να παρακολουθούνε το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Δυστυχώς, δεν μας εκπλήσσει η αδιαφορία, η ανικανότητα, η δολιότητα και τα ψέματα αυτών εις βάρος της Πατρίδας μας. Η εδώ και 71 ολόκληρα χρόνια τερατώδης ατολμία και υποταγή τους απέναντι της “ανωτερότητας της ναζιστικής κακουργίας και εγκλημάτων” κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, και εν συνεχεία η προκλητική δειλία για την διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Η ενδοτικότητα απέναντι της Τουρκίας εις το θέμα των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας εις το Αιγαίο, της υφαλοκρηπίδας και της αιγιαλίτιδας ζώνης επί τη βάσει των Θεμελιωδών Αρχών του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Τα επανωτά χαστούκια και προσβολές που δέχεται η Πατρίδα μας, αλλά και οι απειλές της Τουρκίας με το Casus belli κατά της Ελλάδος, το οποίο εις την πραγματικότητα εδώ και 21 χρόνια (8.6.1995) όχι μόνον αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα, αλλά αποτελεί ένα απροκάλυπτο εργαλείο του επεκτατισμού αυτής εις βάρος της Ελλάδος.
Αυτοί οι οποίοι χρεοκόπησαν των χώρα μας χάριν των δικών τους συμφερόντων και των πατρώνων  τους,  εκ του λόγου αυτού και μόνον αδυνατούν να παρακολουθήσουν και το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ότι με την παγκοσμιοποίηση αλλάζει ο παγκόσμιος χάρτης, αλλά και οι επεκτατικές συμπεριφορές των πρωταγωνιστών της παγκόσμιας πολιτικής. Φιλοσοφία των οποίων τώρα είναι η αποφυγή μεγάλων  παγκόσμιων πολεμικών συρράξεων με οδυνηρότατες συνέπειες εις βάρος των δικών των Λαών, και ως εκ τούτου η αναίμακτη κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας άλλων χωρών με το εργαλείο της οικονομικής τους ισχύος και της κατευθυνόμενης χρεοκοπίας εκείνων που είναι επιλεγμένοι στόχοι του υποχθόνιου εις την  Παγκόσμια Ιστορία επαίσχυντου και κατάπτυστου Σχεδίου επεκτατισμού τους.  
Ως εκ τούτου η Τουρκία, για τα εθνικά της συμφέροντα και μόνον, εκμεταλλεύεται την ελεγχόμενη σύγκρουση μερικών Δυνάμεων εις την περιοχή της Μέσης Ανατολής, και χρησιμοποιεί τώρα προκλητικά ως εργαλείο τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, για να απειλεί την Ε.Ε. ότι θα «πνίξει αυτή με εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές». Οι πρόσφατες απειλές της Τουρκικής Ηγεσίας (19.και 20.Απριλίου 2016) προς την Ε.Ε., ότι «η Ε.Ε. έχει ανάγκη την Τουρκία και όχι η Τουρκία την Ε.Ε.» δηλώνει του λόγου το αληθές. Ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί την κρίση εις την Μέση Ανατολή για να επεκτείνει τον Ηγεμονισμό της. Όμως κύριος στόχος της Τουρκίας είναι η Πατρίδα μας, διότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι η Ε.Ε. κάποια στιγμή θα αντιδρούσε εις τις απειλές και εκβιασμούς αυτής και θα απέφευγε το λαθρομεταναστικό κύμα, κλείνοντας τα σύνορά της με την ανεπίσημη κατάργηση της Συνθήκης του Σένγκεν.
Όπως προαναφέρθηκε, ότι η οικονομική ισχύς και η προγραμματισμένη χρεοκοπία ενός κράτους αποτελεί ένα νέο εργαλείο απειλής, επίθεσης και κατοχής μίας άλλης χώρας, παρομοίως και η Τουρκία, βάσει Σχεδίου, χρησιμοποιεί ένα νέο εργαλείο της συστηματικής προώθησης και εγκλωβισμού εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών εις την χώρα μας, για να αλλοιώσει την εθνική πληθυσμιακή σύνθεση, να υπονομεύσει εκ των έσω την Εθνική μας Άμυνα, και να υποτάξει χωρίς πόλεμο αναίμακτα την Ελλάδα.
Όμως η πασιφανής υποχθόνια συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι της Ελλάδος, ως απροκάλυπτη απειλή κατά της εθνικής μας ακεραιότητας, πρέπει να αναδειχθεί από την Πατρίδα μας εις Casus belli.
Αλλά τέτοιου είδους ηγετικά μηδενικά αποτελούν ντροπή για την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Πατρίδας μας. Δεδομένου ότι έργο των αληθινών ηγετών είναι να υπηρετούν το Λαό και τα συμφέροντα του Έθνους. Για την αντιμετώπιση των μεγάλων εθνικών κινδύνων που διατρέχει τώρα το Έθνος μας οφείλει ο Ελληνικός Λαός να αναζητήσει πατριώτες ηγέτες οι οποίοι θα απαλλάξουν την Πατρίδα μας από τους υπεύθυνους της εθνικής αποτυχίας.


www.Γεώργιος Εμ. Δημητράκης.gr

Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία εις την Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά εις την Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια


The Suicide of Europe: migration and colonisation

GREECE: Muslim invasion has totally destroyed the tourist trade and endangered residents on the once tranquil island of Lesvos

WO-AX704A_GKREF_16U_20150830180327 

 

Greece’s Coast Guard with the help of police on Friday morning made use of stun grenades to deal with the rioting of about a thousand Muslim illegal alien invaders, the vast majority of whom are young military-aged men, at the port of Mytilene, on the island of Lesvos. On Friday morning, the Muslims, most of them being Afghans, tried to storm a ferry.

Greek Reporter (h/t Trucker)  Greece’s Coast Guard with the help of police on Friday morning made use of stun grenades to deal with the uprising of about a thousand Muslim illegal aliens at the port of Mytilene, on the island of Lesvos.

Lesvos_migrants

Thousands of invaders are stuck at the port of Mytilene and on Friday morning, about a thousand of them, with most of them being Afghans, tried to storm the ferry. While shouting “Athens-Athens,” they stormed Blue Star 1 ferry. The ship crew raised the passageway trapping hundreds of regular passengers who had already embarked, among the Muslim thugs and freeloaders.

gettyimages-484352848

“This happens every day,” said Mytilene Mayor Spyros Galanos on Greek television. “I have requested ships and chartered planes to transfer them but they won’t provide them… I have asked to call the situation as a ‘state of emergency.’ They won’t do it. The situation is out of control,” he added.

Thousands of the illegal invaders are temporarily trapped on the island and they are getting irate as their documents are not processed quickly enough so that they can move on to the destination of their choice (EU countries with the best welfare benefits).

muslim-refugees-turn-violent-over-demand-for-immigration-papers

“The number of illegals is out of control. Some 10,000 were led from the area of the port of Mytilene to an open space near the beach “Tsamakia.” Men of the Coast Guard and the police forced them to leave the area of the port and led them into the open space of “Fykiotrypas,” located a few hundred meters from the port.

Meanwhile, Eleftherios Venizelos ferry arrived at Piraeus Port at 10 am on Friday carrying about 2,504 Muslim illegals from four islands of the Eastern Aegean Sea.

The invasion of Europe and America

A Macedonian police officer raises his baton towards migrants to stop them from entering into Macedonia at Greece's border,near the village of Idomeni, Greece, August 22, 2015. REUTERS/Alexandros Avramidis
“What are Muslims fleeing? Shariah law?” Good question. 
Europe is on the verge of descending into utter chaos. Reuters reported that “thousands of migrants stormed across FYROM’s border on Saturday, overwhelming security forces who threw stun grenades and lashed out with batons before apparently abandoning a bid to stem their flow through the Balkans to western Europe.”
These thousands of Muslim “refugees,” most of them from the jihad hotspots of Syria, Afghanistan and Iraq, have been pouring into Greece and the Balkans in huge numbers for some time now. But they do not, of course, want to stay in Greece, Macedonia and Serbia. They want to reach the European Union: primarily Germany, France and Britain.
More of these “refugees” arrive every day.Media reports of this Muslim invasion focus on the crying women and children, who seem to have been deliberately brought to the front of the crowd. Clearly the vast majority of these “migrants” are men, and in any case, under normal circumstances, wouldn’t you take the women, and especially the children, to the side so that they wouldn’t get hurt in clashes with police? Instead, they are used as human shields.
How very like Hamas. Just as the “Palestinian” terrorists launch attacks from civilian areas to try to provoke civilian casualties they can use to manipulate world opinion, so now the international media obscures the reality of this flood of “refugees” into Europe in an attempt to blunt legitimate concern over it.
This is just emotional manipulation of the vilest kind, as we’ve already seen so many times with the Gaza conflict, the Bosnian civil war, the supposed “genocide” of Muslims in Burma, and so very much more.
Europe (and the U.S. under Obama) are importing jihad. For years, I have warned against the massive Muslim immigration under refugee resettlement programs. What are Muslims fleeing? Shariah law?
Immigration jihad, or hijrah, is the migration or journey of Muhammad and his followers from Mecca to Yathrib, later renamed by him to Medina, in the year 622 CE. It was after the hijrah that Muhammad for the first time became not just a preacher of religious ideas, but a political and military leader. That was what occasioned his new “revelations” exhorting his followers to commit violence against unbelievers. Significantly, the Islamic calendar counts the hijrah, not Muhammad’s birth or the occasion of his first “revelation,” as the beginning of Islam, implying that Islam is not fully itself without a political and military component.
And true to that martial aspect of this immigration, the “refugees” have grown increasingly violent. Nonetheless, the enemedia and compromised government officials maintain that if you disagree with letting all these people into your country, you are a heartless hateful racist bigot. But this is as absurd as it is insidious. Imagine if this logic were applied in daily life, if someone wanted to enter your house, take all your belongings and even move in there. Should you be forced to let them in?
Shouldn’t the governing authorities of every sovereign nation, if they really have the best interests of their nation at heart, have the right to let in who they want into their country, just as anyone can decide who he or she wants to allow into his or her home? Nobody has a “right” to move to a certain country, or to become a citizen of that country, or to receive welfare or some other assistance there – but it seems as though we as a culture and civilization have completely forgotten about these simple facts.
So when all European cities, and even whole countries, start to look the way Paris or London (where, in significant areas of the city, the majority of the population is of foreign extraction and Islam is the dominant religion) look today, will we have “helped” enough? It’s a war being fought throughout many European cities. In Denmark, it’s Muslim armies versus bikers, often classified as “gang violence.”
And at the rate President Obama is importing these same Muslim communities, we can expect the same war in the streets. Obama is importing whole Muslim communities from jihad nations, while immigration authorities single out Christians who are fleeing Islamic slaughter for attrition and harassment. In 2016, the number of Muslim refugees coming to the U.S. from Syria is expected to quadruple.
Are there no officials in Europe or America who love their homelands enough to stop ignoring the obvious consequences of all this?

The Islamic invasion of Europe!!!

MUSLIM INVASION OF EUROPE to reach catastrophic levels by summer

The situation with the Muslim invader influx in Europe can reach catastrophic levels in the summer, as some two million people could claim asylum in the continent this year, a French lawmaker said Monday.

EU-Out-of-control

Sputnik— The European Union is currently struggling to manage a massive refugee crisis, with hundreds of thousands of people leaving conflict-torn countries in the Middle East and North Africa for Europe.

CVWGv27U4AAh0jd

“This year my forecast is 1.5-2 million [refugees]. I am afraid it will come true,” Thierry Mariani told the Ogoniok magazine. According to the lawmaker, even though it is currently winter and it could be expected that the refugee flows would wane, they still continue arriving.

“I think we can expect a catastrophe this summer,” Mariani said, adding that the reason for crisis was lack of a “single constructed policy” on the issue in the European Union.

Over 1.83 million illegal border crossings were detected by the EU border agency Frontex in 2015.

EUROPE IN 2029 is closer than you think…perhaps Europe in 2019?

Που πας κυρά μου ξυπόλητη στα…. Συριζαιϊκα αγκάθια.



Που νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Πλάκα μας κάνεις;  Kάποτε υπήρχε Ελλάδα. Τώρα είσαι σε μια κακιάς μορφής μπανανία, γιατί και αυτές έχουν υποτυπώδη τάξη .ασφάλεια ,προοπτική. Ακόμη δεν είδες τίποτα. Τα φετινά θα είναι παράδεισος μπροστά σε αυτά της επόμενης χρονιάς.  
Η εικονιζόμενη Μαρία Παστρουμά είναι μία από τις Ελληνίδες οι οποίες οδηγούνται από την κυβέρνηση στην πλήρη εξαθλίωση. Της έχουν στερήσει κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη λόγω μη αποδοχής από μέρους της του ΑΜΚΑ, ενώ δεν έχει δικαίωμα στην εργασία, ούτε στη συνταξιοδότηση!!! Την ίδια ώρα στους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες παρέχονται τα...πλήρη δικαιώματα, ενώ κατά παράβαση του Συντάγματος θα τους χορηγήσουν την ελληνική ιθαγένεια (ιθαγένεια και όχι υπηκοότητα), παρά το ότι για να την πάρουν πρέπει να μιλάνε ελληνικά και να μην είναι παιδόφιλοι! Ως γνωστόν οι ισλαμιστές καταπατούν τα δικαιώματα και της γυναίκας και των παιδιών, πολλά από τα οποία τα χρησιμοποιούν για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές τους ορέξεις.
Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή της για να δείτε σε ποια απελπισία οδηγούν τον Έλληνα οι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Τους αναγκάζουν να ζητήσουν άσυλο στην ίδια τους την Πατρίδα, ζητώντας τα ίδια δικαιώματα με τους λαθρομετανάστες!!!

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Είμαι Ελληνίδα ιθαγενής και είμαι η μόνη που πληροί τις προϋποθέσεις για να υποβάλλω αίτηση ασύλου, στην ίδια μου τη χώρα. Έχουν καταστρατηγηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα μου, έχουν καταπατηθεί η ανθρώπινη αξία και αξιοπρέπεια μου.
Δεν έχω δουλειά, δεν έχω ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Είμαι κυριολεκτικά στα χέρια του Θεού. Μιλώ την ελληνική γλώσσα από τα γεννοφάσκια μου, συμμετάσχω ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας. Έχω υποχρεώσεις κ. Υπουργέ ως Ελληνίδα, δεν έχω όμως δικαιώματα. Από το 2009 και εντεύθεν έχω σταματήσει να υπάρχω, γιατί αρνήθηκα τον ΑΜΚΑ. Δεν υφίσταμαι ως πρόσωπο, ως εικόνα Θεού, δεν μου αναγνωρίζεται το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ως οφείλατε. Καταπατείτε εσείς όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις τους νόμους και το ελληνικό Σύνταγμα. Την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ενστερνίζεστε για τους πρόσφυγες - λαθρομετανάστες.
Ξεχνάτε όμως ότι στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν προτεραιότητα. Έχω δικαίωμα στην ασφάλεια, έχω δικαίωμα στην εργασία, στην συνταξιοδότηση, έχω το δικαίωμα του θρησκεύειν, έχω το δικαίωμα στη ζωή. Κύριο μέλημα σας πρέπει να είναι η προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων μου, της ισονομίας, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.
Έφθασα στο σημείο να ζητάω άσυλο στην ίδια μου τη χώρα. Παρακαλώ σεβαστείτε την θρησκευτική μου συνείδηση. Επαναφέρατε τις διαχρονικές αξίες του τόπου μας. Σεβαστείτε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου. Έχουμε υπογράψει ως κράτος μέλος της Ε.Ε. Αναντίρρητες και εφαρμοσμένες δεν είναι μόνο οι υπογραφές των μνημονίων, ούτε η συνθήκη του Δουβλίνου, κ. Υπουργέ είμαι αποφασισμένη όσο θέλει ο Θεός ο Άγιος να ζήσω, να ζήσω. Δεν αυτοκτονώ, δεν μεταναστεύω, δεν υποχωρώ. Θα παλεύω για τα δίκαια μου μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου. Ελπίζω και εύχομαι τα χέρια σας να μην στάξουν αίμα Ορθόδοξο και Ελληνικό.
 
 

Bρε άθλιε και ελεεινέ Κράτσα, είσαι ντροπή για την πολιτική.



Δεν σε έμαθαν βρωμιάρη ότι κανείς δεν διαγράφετε εάν δεν κληθεί προς απολογία ; Δεν γνωρίζεις βρε τρισάθλιε ψευτοπολιτικέ που είσαι το όνειδος της πολιτικής, ότι πρέπει να κληθεί επισήμως προς απολογία, και εάν δεν παρουσιαστεί τότε μπορείς να πάρεις όποια απόφαση νομίζεις; Ντροπιάζεις όλους  εμάς που έχουμε χρηματίσει πρόεδροι πειθαρχικού αλλά κρατούσαμε τους τύπους ανεξάρτητα από την επιθυμία του πρόεδρου. Το φτύσιμο είναι πολύ λίγο για τα μούτρα σου. Σκατα σου πρέπουν .    

Το ρεκόρ του πιο σύντομου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην ιστορία της ΝΔ κατέχει από χθες ο Β. Γεωργιάδης. Ο νεολαίος είδε την έξοδο από το κόμμα καθώς παραπέμφθηκε από τον πρόεδρο της Ν.Δ. στο... Πειθαρχικό του κόμματος όπου προεδρεύει ο πρώην υπουργός Απόστολος Κράτσας. Η συνεδρίαση για τη διαγραφή του δεν κράτησε ούτε ένα... δευτερόλεπτο, αφού δεν συνεδρίασε η επιτροπή και απλά επικυρώθηκε η απόφαση της ηγεσίας, χωρίς να υπάρξει έστω και τυπικά κλήση για να πει την άποψή του ο Β. Γεωργιάδης που διαγράφηκε από μέλος της Ν.Δ. και αυτοδικαίως έχασε την προεδρία της ΟΝΝΕΔ! Επί της ουσίας τώρα, ο πρ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δεν έφταιγε απολύτως σε τίποτα.

O Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, προκάλεσε “πανικό” στους δανειστές μας.



Ο Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, μιλώντας στη RaiNews24, αποκάλυψε ΚΑΘΑΡΑ, πως τα 220 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό τις ιταλικές τράπεζες. «Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» είπε χαρακτηριστικά ο Πρώην πρωθυπουργός, εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής ισχύος.

«Από μία φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα, τεράστια ποσά μεταφέρονται σε μία πλούσια χώρα όπως η Γερμανία μέσω της διαφοράς των επιτοκίων. Η φτωχή χώρα γίνεται όλο και φτωχότερη, η πλούσια χώρα πλουσιότερη» δηλώνει ανοιχτά ο Ντ’ Αλέμα.

«Όταν η φτωχή χώρα δεν μπορεί πλέον να πληρώσει τα χρέη έρχονται οι ευρωπαϊκές βοήθειες. Έχουμε δώσει στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρό ποσοστό στις ιταλικές.
Διακόσια είκοσι δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ βοήθειας πήγαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και ιταλικές τράπεζες»
σημειώνει το στέλεχος της ιταλικής κεντροαριστεράς και υπογραμμίζει συγκεκριμένα: «Στην πραγματικότητα, όταν λέγεται ότι εμείς πληρώνουμε τις συντάξεις των Ελλήνων -όχι, εμείς πληρώνουμε τις γερμανικές τράπεζες.

Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια. Είναι χρήματα κάνουν έναν κύκλο, αλλά οι Έλληνες δεν οσφραίνονται ούτε καν την μυρωδιά τους».

Πάλι εμείς θα δώσουμε την λύση;



Επειδή ως γνωστόν  η Κρήτη η μισή Εβραιοκρατείται και η άλλη μισή τουρκοκρατείται, και  οι μητροπολίτες μάλιστα  έχουν φροντίσει να πιάσουν πόρτα παίρνοντας και την τουρκική υπηκοότητα,  το καλύτερο που έχει να κάνει ο «τούρκος»  πατριάρχης είναι, να καλέσει και μερικούς Ραβίνους στην σύνοδο για να έχει εξασφαλισμένη επιτυχία. Έτσι και αλλιώς τι σκατά  πανορθόδοξη θα είναι, με τους μασόνους παπιστές;
Σύμφωνα με το άρθρο του Τούρκου αρθρογράφου της εφημερίδας Hurriyet, o Murat Yetkin,  ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ήθελε εξ’ αρχής να δώσει καθαρά Οικουμενικό χαρακτήρα στην Πανορθόδοξο Σύνοδο και για αυτόν τον λόγο η Σύνοδος έπρεπε να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, στην πνευματική πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας όπου έγιναν και άλλες Σύνοδοι. Έτσι είχε επιλεγεί σε σύσκεψη από το 2014 και με την έγκριση των Τούρκων που αποσκοπούσαν σε διεθνή οφέλη από την Σύνοδο, η Αγία Ειρήνη, βυζαντινός ναός ακριβώς δίπλα στην Αγία Σοφία και που σήμερα είναι μουσείο και χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Ο σκοπός του Βαρθολομαίου, όπως τονίζει ο Murat Yetkin, ήταν με την παρουσία των Παπικών και των προτεσταντών εκπροσώπων να γίνει ένα καθοριστικό βήμα για την ένωση των Χριστιανών, δηλαδή ένα σημαντικό βήμα προς τον Οικουμενισμό. Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε ήδη δεχτεί να στείλει εκπροσώπους δίνοντας Οικουμενιστικό τόνο στην Σύνοδο.
Και ενώ είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες για να γίνει η Σύνοδος στην Αγία Ειρήνη, τον περασμένο Δεκέμβριο του 2015 έφτασε ένα σημαντικό μήνυμα από το Πατριαρχείο Μόσχας και από τον Πατριάρχη Κύριλλο.
Το μήνυμα αυτό ανέφερε με σαφήνεια ότι η αντιπροσωπεία του Ρωσικού Πατριαρχείου δεν έχει για τους Τούρκους μόνο θρησκευτικό αλλά και διπλωματικό-πολιτικό χαρακτήρα και ένεκα της σοβαρής ρωσοτουρκικής κρίσης μετά την εγκληματική κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους στις 23 Νοεμβρίου, η ρωσική πλευρά απορρίπτει την έλευση της στην Κωνσταντινούπολη. Για τον λόγο αυτό, ή θα αποκλειστεί οριστικά η συμμετοχή της Ρωσίας στην Πανορθρόδοξο, ή να επιλεγεί ένα άλλο μέρος εκτός Τουρκίας. Μάλιστα το μήνυμα έκανε νύξη ότι και οι Σέρβοι συμφωνούν με την ρωσική άποψη και θα αρνούνταν να προσέλθουν σε τουρκικό έδαφος για την Σύνοδο.
Το μήνυμα αυτό θορύβησε τον Βαρθολομαίο που ήθελε οπωσδήποτε να γίνει η Πανορθόδοξος. Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συμβούλους του και παρά την επιμονή του οι Ρώσοι συνέχισαν να αρνούνται κατηγορηματικά να έρθουν στην Τουρκία. Έτσι τελικά επιλέγηκε η Κρήτη όπου και θα γίνει η Παν ορθόδοξος στις 17-27 Ιουνίου. Φυσικά η απόφαση αυτή ενόχλησε τους Τούρκους που έλπιζαν να έχουν πολλά διπλωματικά και άλλα οφέλη από την Σύνοδο αν γίνονταν στη Κωνσταντινούπολη, όπως ομολογεί ο Τούρκος αρθρογράφος .
Τώρα όσον αφορά τον Πανορθόδοξο και τον Οικουμενικό χαρακτήρα που θέλει να δώσει ο Βαρθολομαίος στην Σύνοδο, είναι γνωστές οι θέσεις των Ρώσων που ήδη απορρίπτουν αυτόν τον χαρακτήρα, ενώ πρόβλημα παραμένει και το είδος και η ιδιότητα της παπικής παρουσίας στην Σύνοδο της Κρήτης

Η μόνη σωτηρία, η εξέγερση του Λαού


Αλήθεια είναι η υπαρκτότητα μίας κατάστασης ή η πραγματικότητα ενός γεγονότος. Ως αλήθεια δεχόμαστε αυτό που αντιλαμβάνονται ως πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αντιλαμβάνονται και βιώνουν κάτι με όμοιο τρόπο και αυτό γίνεται αποδεκτό ως αλήθεια.
Ψέμα είναι η πρόταση και η προσπάθεια που γίνεται από κάποιον με σκοπό να πείσει τους άλλους ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση και η προσπάθειά του είναι αναληθής. Πολλές φορές η λέξη ψέμα χρησιμοποιείται και για να δηλώσει κάποιος το μη αληθές.

Δυστυχώς εις την χώρα μας, εδώ και δεκαετίες εις τον βωμό της θεοποιημένης Εξουσίας και των παραγώγων της, δηλαδή το πολιτικό σύστημα εξουσίας, οι Κυβερνώντες, τα Κόμματα και οι Θεσμοί της Πολιτείας θυσιάζουν το σύνολο των ανθρωπίνων αξιών, όπως τη ελευθερία, τη δικαιοσύνη, την ισότητα και ισονομία,  ακόμη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό από όλους τους Έλληνες  και αναμφισβήτητο από όλους τους διεθνείς παράγοντες ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει. Ότι η γενεσιουργός αιτία της χρεοκοπίας της χώρας δεν οφείλεται εις ένα τυχαίο γεγονός, αλλά εις την ολοκληρωτική αποτυχία του πολιτικού συστήματος εξουσίας και της Αρχής της Διακρίσεως των Εξουσιών. Το οποίο επί δεκαετίες δια της αλαζονείας, της διαφθοράς, της διαπλοκής και της ατιμωρησίας  υπερχρέωνε την χώρα, κατέστρεφε τον παραγωγικό της ιστό, καταλήστευε τους εθνικούς πόρους και τους Έλληνες, και απομάκρυνε τον Ελληνικό Λαό από τους Ευρωπαίους, αλλά και από τους κανόνες της Παγκόσμιας Οικονομίας.

Η ανικανότητα και αναίδεια του πολιτικού συστήματος εξουσίας και των φορέων της έγινε  ακόμη εμφανέστερη και μετά την κατάρρευση της χώρας μας, όταν μετά την επίσημη πλέον χρεοκοπία της Πατρίδας μας, συνεχίζει να μη αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της όλης κατάστασης που δημιούργησε με δική του και μόνο ευθύνη. Ώστε από μόνο του, ως όφειλε, να αναλάβει ευθύς αμέσως τις δέουσες πρωτοβουλίες με την σύνταξη ενός Προγράμματος Σωτηρίας της Πατρίδας μας. Η απραξία αυτή και ή έλλειψη εθνικής ευθύνης, συνεννόησης και συναίνεσης είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Με την επιβολή του 1ου Μνημονίου, το οποίο διευρύνθηκε με τα επόμενα 2 άκρως και πιο επαχθή Μνημόνια και τα ποινικά προαπαιτούμενα, εξαιτίας της δυσθυμίας και αρνήσεως του πολιτικού συστήματος εξουσίας να εφαρμόσει ένα ολοκληρωτικό πρόγραμμα διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Το οποίο θα επανίδρυε εξ θεμελίων την Λειτουργία του Κράτους, του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, θα αποκαθιστούσε το Κράτος Δικαίου κατά τα πρότυπα πολλών ευρωπαϊκών κρατών, θα αναπτέρωνε το ηθικό της ελληνικής κοινωνίας και θα επανέφερε εις την χώρα  την ανάπτυξη και την πραγματική οικονομία.

Ο 7-ετής αρνησισμός και εναντίωση του πολιτικού συστήματος εξουσίας για διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και για μεταρρυθμίσεις και εις το Δημόσιο Τομέα, τον κύριο υπεύθυνο για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αλλά επί δεκαετίες το Προπύργιο ύπαρξης και στήριγμα ολοκλήρου του πολιτικού φάσματος, επιδεινώνει και καθιστά όλως αβέβαιο το μέλλον της Ελλάδος. Διότι προκαλεί και αναγκάζει την ΤΡΟΙΚΑ να φορτώνει την εξυπηρέτηση του χρέους και τα δημοσιονομικά ελλείμματα, με συνεχή και κάθε τόσο νέα τιμωρητικά προαπαιτούμενα εις τις πλάτες μόνο του χειμαζόμενου και εξαθλιωμένου επί 7 τώρα χρόνια Ελληνικού Λαού. Αυτή είναι η οδυνηρή αλήθεια και πραγματικότητα, η οποία ως εφιάλτης θα κατατρέχει όλους εμάς τους Έλληνες για πολλές δεκαετίες. Η εξαθλίωση ενός ολόκληρου Λαού εν καιρώ ειρήνης, μετά το 1821 η χείριστη εις την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, εξαιτίας της ολέθριας και αντεθνικής συμπεριφοράς των Εθνοκτόνων χαμαιλεόντων.
Αυτή η αναμφισβήτητη πια αλήθεια, η οποία είναι επίσης γνωστή σε όλους Ευρωπαίους και τους διεθνείς φορείς, οι οποίοι παράλληλα παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς και καθημερινώς την πολιτική αστάθεια και τους διαξιφισμούς των Κομμάτων και των ανάλγητων πολιτικών Ηγεσιών των. Οι ολέθριοι Εθνοκτόνοι οι οποίοι ευθύνονται για την κατρακύλα και  κατάρρευση της χώρας και  την ολοκληρωτική φτωχοποίηση και εξόντωση του Ελληνικού Λαού. Οι οποίοι συνεχίζουν το ολέθριο έργο εις βάρος του Έθνους ευαγγελιζόμενοι με το ψέμα και την αυθάδεια τους τουτέστιν και  την «έξοδο από την εποχή των μνημονίων, την επανεκκίνηση της Οικονομίας, την ανάδειξη της χώρας ως προπύργιο της σταθερότητας, με ένα λαό ο οποίος παρέμεινε όρθιος παρά την μακροχρόνια ύφεση»(!) Είναι οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις όλων των Κυβερνώντων.  Απίστευτο, σε μία ολοσχερώς κατεστραμμένη χώρα την οποία οι ασυνείδητοι εθνοκτόνοι μετέτρεψαν σε ένα απύθμενο βαρέλι χρέους και  ανείπωτης ένδειας.
Η άρνηση της ΤΡΟΙΚΑ για ολοκλήρωση της αξιολόγησης εξαιτίας της άρνησης του πολιτικού  συστήματος για ολοκληρωτική Συνταγματική Αναθεώρηση, την κατάργηση της ατιμωρησίας, των προνομίων Πρωθυπουργών και Πολιτικών, αλλά και εκείνων εις τον στενό και ευρύτερο Δημόσιο τομέα και τον παράλληλο δραστικό περιορισμό αυτού. Την διατήρηση και συντήρηση του οποίου φορτώνεται, από την έναρξη της κρίσης,  εξ ολοκλήρου ο εξαντλημένος και ήδη νεκρός Ιδιωτικός Τομέας, μαζί με τα επαχθή Μνημόνια της Φτωχοποίησης του Ελληνικού Λαού.  
Η αλαζονεία των Κυβερνώντων και των Κομμάτων για την εξασφάλιση και άσκηση εξουσίας και μόνον, η έλλειψη συνεννόησης και εθνικής συναίνεσης για την από κοινού αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων, μάλιστα ακόμη και η πρόσφατη εκλογή ενός Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος είναι  συνυπεύθυνος για την χρεοκοπία της Πατρίδας μας, αποτελούν οδυνηρές πραγματικότητες και αλήθειες. Ότι το Πολιτικό Σύστημα Εξουσίας, ακάθεκτο, αμετανόητο, ατιμώρητο, αδιαφορεί εδώ και 7 χρόνια για την κατάρρευση της Πατρίδας μας, την ανθρωπιστική κρίση και την φτωχοποίηση του Λαού μας και τους εθνικούς κινδύνους που διατρέχει το Έθνος.
Όμως  σύσσωμος ο  Ελληνικός Λαός, ο οποίος επί δεκαετίες βιώνει τα ψέματα, τώρα και την χρεοκοπία, το μη βιώσιμο και δυσβάστακτο χρέος, το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, αλλά και  την ανείπωτη ένδεια, οφείλει να αποτινάξει τους Εθνοκτόνους χαμαιλέοντες του.  

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης


Υποσημείωση: Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού/ Ν. Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει εις την Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας και επί 30-ετίας Διπλωματούχος Ξεναγός για όλη την Ελληνική Επικράτεια. 

Ο κίνδυνος απώλειας της «ισορροπίας» στο Αιγαίο είναι υπαρκτός… Πως μπορεί να χρησιμοποιήσει η Τουρκία τους «πρόσφυγες» στα νησιά του Αιγαίου;



Το πρόβλημα του «προσφυγικού» που έχει προκύψει για την Ελλάδα, αποτελεί μείζονα κίνδυνο για την ασφάλεια της χώρας, τόσο στο εσωτερικό της όσο και επί των συνόρων. Αυτό ήταν και συνεχίζει να είναι όχι μόνο γνωστό, αλλά και στόχευση της γείτονος Τουρκίας, η αναθεωρητική πολιτική της οποίας έχει δημιουργήσει έναν ζωτικό χώρο στο Αιγαίο. Έναν στόχο, τον οποίο η Άγκυρα επιθυμεί να ικανοποιήσει.
Ακριβώς αυτό είναι και το σημείο που δεν γίνεται αντιληπτό από πολλούς Έλληνες, αφού πιστεύουν (και καλώς) πως ένα τέτοιο τουρκικό εγχείρημα, ανατροπής δηλαδή του καθεστώτος στο Αιγαίο, θα απαντηθεί αρκούντος από την Ελληνική πλευρά, με αποτέλεσμα η Τουρκία να βρεθεί πολλές δεκαετίες πίσω.
Στο ερώτημα, λοιπόν, μα θα τολμήσει κάτι τέτοιο η Τουρκία, η απάντηση που δίνεται -στο γιατί θα διακινδυνεύσει κάτι τέτοιο η Άγκυρα- είναι αποστομωτική:

Επειδή η Τουρκία έχει πάγιο στρατηγικό στόχο να ανατρέψει το ισχύον καθεστώς του Αιγαίου και να το χωρίσει κατά μήκος του 25ου μεσημβρινού (εκεί όπου, παρεμπιπτόντως, βολτάρει το ερευνητικό «Τσεσμέ»).
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορούν να στείλουν την Τουρκία 100 χρόνια πίσω. Όμως και οι τουρκικές, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, μπορούν να στείλουν την Ελλάδα 100 χρόνια πίσω.
Ο Λίντελ Χαρτ στη «Στρατηγική της έμμεσης προσέγγισης» λέει ότι το ζητούμενο για να νικήσεις είναι να φέρεις τον αντίπαλο εκτός ισορροπίας.
Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται χρόνια να υπερασπίσουν τα νησιά του Αν. Αιγαίου έναντι της τουρκικής απειλής, και είναι αναμφίβολα ικανές να το πράξουν αν εφαρμοστούν σωστά τα σχέδια. Αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται «εκτός ισορροπίας», και κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμα περισσότερο. Γιατί;
Διότι αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο μέρος των ΕΔ ασχολείται με την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, χτίζοντας και τροφοδοτώντας hot spots, παραμελώντας την εκπαίδευση και αναλώνοντας πολύτιμα υλικά. Και διότι σε αρκετές περιπτώσεις τα hot spots φτιάχνονται σε σημεία κρίσιμα για την άμυνα της χώρας, όπου μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Εκτός από το Χαλκειός της Χίου (ΕΑΡΜΕΘ), hot spot φτιάχτηκαν κοντά στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) στο Κουτσόχερο της Λάρισας, κοντά στην 117 ΠΜ της Ανδραβίδας, στο Σκαραμαγκά, στο Λιτόχωρο Πιερίας, στη Μαλακάσα κλπ.
Τι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί; Μερικές πρόχειρες σκέψεις:
– Με μηνιαίο ρυθμό αφίξεων της τάξης των 60.000 (απόλυτα πιθανό μόλις φτιάξει ο καιρός), Θα μπορούσαν η Χίος και τα υπόλοιπα νησιά του Αν. Αιγαίου να γεμίσουν με αριθμούς της τάξης των 10.000 λαθρομεταναστών έκαστο μέσα σε ένα μήνα. Το αν θα αδειάζουν εξαρτάται από το ρυθμό επαναπροώθησης, είναι δηλαδή στο χέρι της Τουρκίας.
– Ήδη σήμερα με 1500 άτομα στη Χίο δημιουργείται σκηνικό αναρχίας. Ας φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί με 10.000 άτομα. Ας φανταστούμε σκηνές χάους και λεηλασίας, κάποιους να ανοίγουν πυρ, αίματα και θύματα σε ζωντανή μετάδοση διεθνώς, και ας φανταστούμε την Τουρκία να προσφέρεται να κάνει μια «ανθρωπιστική» επέμβαση.
– Και όταν θα σκάνε μύτη τα τουρκικά ελικόπτερα, ας φανταστούμε την ΕΑΡΜΕΘ να προσπαθεί να βγει στη διασπορά ενώ ένα άγριο πλήθος από το γειτονικό της hot spot θα διαδηλώνει, όλως τυχαίως, στις εξόδους του στρατοπέδου της. Τέλος, ας φανταστούμε ένα ανάλογο σκηνικό σε άλλες 4-5 κρίσιμες μονάδες της Χίου (π.χ. πυροβολικού, Α/Α, ΜΚΤΠ)
Το αποτέλεσμα; Βρέθηκες εκτός ισορροπίας. Δεν έχει σημασία ποια είναι η συνολική σου δύναμη. Εκεί που κρίνεται το παιχνίδι, ο αντίπαλος ακύρωσε τις βασικές σου προβλέψεις.
Τραβηγμένο το σενάριο; Ίσως. Πάντως αν μας έχει διδάξει κάτι η ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων, είναι ότι η Τουρκία εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Και εμείς της έχουμε δώσει τώρα μια τεράστια ευκαιρία στο πιάτο.
Πηγή e-amyna
Σχόλιο ιστολογίου: Και το σενάριο αυτό αφορά την εκμετάλλευση των "προσφύγων" - λαθρομεταναστών. Δυστυχώς, υπάρχουν και άλλα κατά πολύ χειρότερα σενάρια στα οποία γίνεται "χρήση" των "προσφύγων" και των λαθρομεταναστών. Σενάριο το οποίο φαίνεται πως αποφεύχθηκε στο Καστελλόριζο όταν βρέθηκαν αρκετά κιλά εκρηκτικών (είδηση που αποσιωπήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ) προσεκτικά τοποθετημένα στον σκουπιδότοπο του ακριτικού αυτού νησιού..

 ΠΗΓΗ : http://kostasxan.blogspot.gr/2016/04/blog-post_46.html

Έρευνα - ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ)

Έρευνα - ΣΟΚ για τους “πρόσφυγες”: Είναι άνδρες, νέοι που συμπαθούν τους τζιχαντιστές και την ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ (ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ)
Γράφει ο Αντίοχος
Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε;
Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων είναι άνδρες (73,8%) και νέοι (72,2% έως 35 ετών).

Επίσης, η μεγάλη πλειοψηφία των εκ Συρίας προερχομένων αποδίδει την ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους κυρίως στο καθεστώς/στην κυβέρνηση (56,6%) και πολύ λιγότεροι στη δράση των τζιχαντιστών του ISIS (36,3%).

Άρα, οι περισσότεροι είναι -τουλάχιστον- συμπαθούντες των ισλαμιστών-αποκεφαλιστών!


Ως προς τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές τους, η Ε.Ε. συγκεντρώνει συντριπτικά ποσοστά συμπάθειας και η Ρωσία αντιπάθειας (44,7%, με μόλις 8,4% ποσοστό συμπάθειας). Προφανώς, γιατί είναι η πλέον εχθρική χώρα προς τους αγαπημένους τους τζιχαντιστές!

Τέλος, όσον αφορά τους λόγους της… προτίμησής τους για την Ελλάδα, τα «προσφυγάκια» απάντησαν ως εξής: εξαιτίας της ευκολίας να περάσει κάποιος τα σύνορα (76,3%), οι Έλληνες είναι φιλόξενοι και βοηθάνε τους πρόσφυγες (13,8%), οι ελληνικές αρχές δεν είναι τόσο αυστηρές (11,4%) και, τέλος, υπάρχει μια φιλική προς τους πρόσφυγες κυβέρνηση (7,1%).

Τα συμπεράσματα δικά σας!
Εθνικισμός.net 
Διαβάστε επίσης: Πρόβες εξέγερσης οι «αντιρατσιστικές» διαδηλώσεις;

Υ.Γ. Στην Θεσσαλονίκη μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι «πρόσφυγες» από την Συρία είχαν μαζί τους σημαίες και διακριτικά του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (Free Syrian Army - FSA) δηλαδή της ένοπλης πτέρυγας της ισλαμικής τρομοκρατικής οργάνωσης, που αυτοαποκαλείται ως "συριακή αντιπολίτευση" και μάχεται την νόμιμη κυβέρνηση του προέδρου Άσαντ. 

To απόστημα των ΜΚΟ… οι «αλληλέγγυοι»… και το φάρμακο!


 

Είναι άραγε απάτριδες, ανιστόρητοι, γεννίτσαροι, 5η φάλαγγα ή ανθρωπιστές ; Ένα είναι βέβαιο:
Η απουσία του κράτους εκθρέφει  παρακράτος, ενώ από το 2014 υπάρχει μία έκρηξη ίδρυσης «αμαρτωλών» Μ.Κ.Ο.
Παράλληλα μεγεθύνεται η εικόνα των φερόμενων ως «αλληλέγγυων».

Στους τελευταίους, υποστηρίζει ο Ίων Πολιάδης -ο οποίος έζησε μαζί τους για 20 ημέρες στον Πειραιά- έχουν παρεισφρήσει άνθρωποι περίεργων σεξουαλικών προτιμήσεων είτε σεξουαλικά απόκληροι, άλλοι με ξένη ιθαγένεια αλλά και μία «παρτίδα» αντιεξουσιαστών οι οποίοι δημιουργούν..
αργά αλλά σταθερά ένα νέο καρκίνωμα, αγνοώντας τους νόμους και υποκαθιστώντας τις αρχές και αδιαφορώντας ακόμη και για αυτήν την υπόσταση της χώρας.
Έτσι οι μεν «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, δηλαδή τον πλουτισμό των ιδρυτών τους, οι δε «αλληλέγγυοι» δημιουργούν ένα «φυτώριο» που προσπαθεί να αφομοιώσει τους αγνούς ιδεαλιστές, κυρίως νέους, με στόχο την πολιτική δύναμη…και την ανοησία.
 

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες αποτελούν το απαραίτητο περιβάλλον μέσα στο οποίο εκθρέπτονται οι παραπάνω πρακτικές.
Ως εκ τούτου η διατήρηση αλλά και η αναμενόμενη «επιδείνωση» του προσφυγικού/ μεταναστευτικού προβλήματος είναι η απαραίτητη και ικανή συνθήκη για την περεταίρω ανάπτυξή τους. Μία εξέλιξη η οποία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού αμαρτωλές ΜΚΟ και «αλληλέγγυοι» αναλώνουν τον χρόνο τους, πέραν από τα νομιμότυπα και στην δημιουργία ενός ταραγμένου κλίματος ενώ στρέφουν τους μέχρι τώρα φιλόξενους Έλληνες πολίτες εναντίον των προσφύγων και μεταναστών.
Ως λύση προβάλει η σωστή ενημέρωση των μεταναστών από το κράτος με ανάδειξη των πραγματικών κινήτρων των αμαρτωλών Μ.Κ.Ο και των «αλληλέγγυων».
Ωστόσο για την πρόληψη των διαφαινόμενων εντάσεων και έως το κράτος απαλλαγεί από τις ιδεοληψίες του και επαναφέρει την νομιμότητα, πρέπει να αναλάβουν «δράση» οι πολίτες με όπλο τους νόμους.
Ώστε, όπου παρατηρείται παρανομία, αυθαιρεσία, καταπάτηση περιουσιών, ή υποκατάσταση αρχής, οι πολίτες οφείλουν να απευθύνονται στις αρμόδιες αστυνομικές, λιμενικές και εισαγγελικές αρχές. Και όπου οι αρχές δεν πράξουν το καθήκον τους  τότε θα πρέπει να κατατεθούν μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος. Όχι μόνον κατά των εκτελεστικών οργάνων αλλά και κατά του συνόλου της ιεραρχίας. 
Παράλληλα να συγκεντρώνουν πληροφορίες για το ποιόν και την δράση ατόμων που υπό τον μανδύα του «ανθρωπιστή» καταφεύγουν σε πράξεις παράνομες οι οποίες στρέφονται κατά των πολιτών και της χώρας.
Είναι δε άκρως περίεργο το γεγονός ότι ενώ το κράτος διαθέτει δεκάδες εκατομμύρια για την σίτιση και την στέγαση προσφύγων και μεταναστών δεν δαπανά ένα ελάχιστο ποσό για να παράξει ενημερωτικά φυλλάδια. Αντίθετα επιτρέπει την ασυδοσία και την παραπληροφόρηση των «αλληλέγγυων».
Εκτός αν αληθεύει ότι πίσω από κάποιες «αμαρτωλές» Μ.Κ.Ο. κρύβονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Οι Σκοπιανοί διεκδικούν την Θεσσαλονίκη – Σήκωσαν τεράστιο χάρτη στον Καναδά



Ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία είναι ο πρέσβης των Σκοπίων στον Καναδά σε πρόσφατη ομιλία του.

Προκλητικότατα στέκεται μπροστά από έναν τεράστιο αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας».

Να το ξαναπούμε… Εν ενεργεία Πρέσβης γειτονικού κράτους φωτογραφίζεται προκλητικότατα μπροστά από χάρτη που στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Ελληνικού κράτους, αλλά και άλλων γειτονικών χωρών.



Η ενέργεια του Σκοπιανού διπλωμάτη εμφανώς αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων που διέπουν τις διπλωματικές σχέσεις. Παράλληλα παραβιάζει επίσημες διεθνείς συμφωνίες και δεσμεύσεις της χώρας που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Σε μια σοβαρή χώρα, το ζήτημα θα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Το ΥΠΕΞ θα είχε προβεί άμεσα και δυναμικά σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας όπως οφείλει πάντα να κάνει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Και οι πλέον δύσπιστοι στο εξωτερικό, θα είχαν αντιληφθεί πλέον τις αλυτρωτικές διαθέσεις των γειτόνων στα βόρεια σύνορα μας.

ΠΗΓΗ: facebook.com/history.of.macedonia





ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ:ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ !ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ!

ImageHandler

Αίμα μεταξύ λαθρομεταναστών. Επεισόδια και κακός χαμός στην Χιο.Ξεφεύγει η κατάσταση! Καζάνι που βράζει θυμίζει το κέντρο κράτησης της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός, αφού οι συγκρούσεις μεταξύ διαφόρων ομάδων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΑ ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ
Η συνύπαρξη μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων για μεγάλο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα, αφού για μία ακόμη φορά Αφγανοί και Σύριοι συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το Hotspot τα ξημερώματα της Παρασκευής να θυμίζει πεδίο μάχης.
12674860_10208836344886670_999382911_o_0
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politischios.gr μεμονωμένες ομάδες για άγνωστο λόγο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο ενώ πολλοί τραυματίστηκαν σοβαρά σε κεφάλι και πόδια. Από την καταστροφική τους μανία δεν ξέφυγαν ούτε οι υποδομές του hotspot αφού έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους.
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διακοπής των επεισοδίων και προκειμένου να αποφευχθούν επιπλέον τραυματισμοί η Αστυνομία επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΒΙ.ΑΛ. με τη χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, όπως σημειώνει το politischios.gr
Να σημειωθεί ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου έχει ζητήσει ήδη από την Αθήνα συνδρομή με διμοιρία ΜΑΤ, αίτημα που έγινε αποδεκτό. Έτσι εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη της διμοιρίας στη Χίο.
Παράσταση διαμαρτυρίας
Με βάση την κατάσταση που επικρατεί στο Χαλκειός τα τελευταία 24ωρα κάτοικοι της περιοχής θα πραγματοποιήσουν στις 10:00 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.